Severina napravila prekršaj govoreći o sinu? Pomenula i bivšeg: Kako ću s pubertetlijom od 60 godina?

04.05.2022

11:50

3

Majčinstvo joj je, inače, najvažnija životna uloga, u kojoj najviše i uživa

Severina napravila prekršaj govoreći o sinu? Pomenula i bivšeg: Kako ću s pubertetlijom od 60 godina?
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Otkako se ostvarila u jednoj od najlepših životnih uloga, Severina ne krije da joj je ona i najvažnija. Međutim, i uprkos tome što ima sudsku zabranu da javno priča na temu privatnosti naslednika Aleksandra, kog je dobila s Milanom Popovićem, nedavno je u intervjuu za hrvatsko izdanje magazina „Gloria" svesno napravila prekršaj - ponosno govoreći o njemu.

- Ja sam najsrećnija osoba, jer sam majka jednog predivnog dečaka. Ponosna sam, dosta sam stvari naučila, očvrsnula i napravila zbog tog dečaka. To je moja najlepša emocija. Ništa me više ne plaši, sve me raduje. Ubitačna kombinacija. Strah od života i od ljudi ostavila sam u četrdesetim godinama. Preostaje mi radost života - ispričala je Seve.

Na pitanje koliko joj je Aleksandar sličan odgovorila je:

- Vidite, to je benigno pitanje koje postavite svakoj javnoj osobi i ona s radošću i ponosom priča o svom detetu. No, za mene nije benigno. Ja ne smem, moram da ćutim i odmeravam šta ću reći. Uprkos tome reći ću da sam spremna za njegovo pubertetsko doba.

Severina ATAImages/Antonio Ahel
 

- To sam prihvatila od svoje voljene majke, prekrasne žene koja me je naučila kako se stoji uz svoju decu i kako im treba verovati - objašnjavala je, pa nastavila:

- Upravo zbog mog stava i odgoja, jer sam ga sama podizala on je predivno dete puno ljubavi. Moj svet. Sve volim da radim s njim. Jedino ne znam da igram igrice, ali mislim da sam mu inače kul. Onda znate da ću moći i sa pubertetom. Puno su gore pubertetlije od skoro šezdeset godina koji te potežu za kikice i povlače po sudovima - zaključila je ogorčena pevačica za pomenute medije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike