Znali smo da je sve protiv nas! Sestra Amber Herd ogorčena zbog presude: Istina je na tvojoj strani, svedočiću još milion puta

06.06.2022

18:28

0

Ona je uputila sestri javnu poruku kojom joj je iskazala podršku

Znali smo da je sve protiv nas! Sestra Amber Herd ogorčena zbog presude: Istina je na tvojoj strani, svedočiću još milion puta
profimedia-0696174638 - Copyright Profimedia

Suđenje o kom je brujao svet - Džoni Dep protiv Amber Herd, završeno je pre nekoliko dana u korist glumca. Komentari o ovom slučaju ne prestaju, a sada se oglasila i sestra glumice, Vitni Herd.

Ona je objavila podužu poruku posvećenu Amber, koju vam prenosimo u celosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by whit heard (@whitheard)

- I dalje sam uz tebe, sestrice. Juče, danas i sutra ću uvek biti ponosna što si ustala za sebe, što si svedočila kako ovde u Virdžiniji, tako i u Britaniji i što si glas za sve one koji ne mogu da kažu šta im se dešava iza zatvorenih vrata - napisala je ona, pa dodala:

- Znali smo da će ovo biti velika borba i da su sve karte protiv nas. Ali si ustala i govorila, bez obzira na sve. Počastvovana sam što sam svedočila za tebe i uradila bih to još milion puta jer znam šta sam videla i znam da je istina zauvek na tvojoj strani. Žao mi je što se to nije pokazalo u presudi koju je porota donela, ali ja nikad neću odustati od tebe niti bilo ko ko je uvek uz tebe. Zauvek na tvojoj strani - zaključila je Vitni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by whit heard (@whitheard)

Podsetimo, posle suđenja koje je trajalo šest nedelja, porota je donela jednoglasnu odluku da Džoni Dep nije kriv za ono za šta ga je Amber optuživala. Iako će ona uložiti žalbu, kako je izjavila njena advokatica, presuda je trenutno takva da će morati Depu da isplati 15 miliona odštete. 

Profimedia
 

S druge strane, kako je ona podnela protivtužbu, od 100 miliona koliko je tražila za odštetu, dobiće dva miliona. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike