Moćno oglašavanje Džonija Depa posle presude! Glumac i nazdravio: Došao sam do cilja, sad sam miran! (FOTO/VIDEO)

01.06.2022

20:29

0

Glumac je izuzetno zahvalan na podršci svih onih koji su godinama „prolazili kroz pakao" zajedno s njim

Moćno oglašavanje Džonija Depa posle presude! Glumac i nazdravio: Došao sam do cilja, sad sam miran! (FOTO/VIDEO)
profimedia-0089629550 - Copyright Profimedia

Ubrzo nakon što se pročulo da je dobio Amber Herd na sudu, Džoni Dep se oglasio pa putem društvenih mreža ispričao kroz kakav je pakao prolazio sve vreme drame s bivšom ženom. On je istakao da je izuzetno zahvalan porodici, prijateljima, ali i fanovima koji mu nisu napustili stranu.

Cilj mu je sve vreme bio isti - da se istina pročuje. Čim je isti i dostigao, nije mogao a da ne izrazi svoju zahvalnost.

„Moj život više nije bio isti!"

- Pre šest godina, moj se život promenio, kao i onaj koji vode moja deca, meni bliski, te ljudi koji me podržavaju i veruju u mene širom sveta. U sekundi. Salve lažnih, ali veoma ozbiljnih tvrdnji su me prekrile i putem medija, što je svakako bila i startna pozicija za oprečne komentare na društvenim mrežama, a u tom periodu nisam i zvanično bio osuđen. Sve je nekoliko puta obišlo planetu i ostavilo traga na mene, ali i moju karijeru. Šest godina kasnije, porota me je oživela. Zahvalan sam im na tome - počeo je on, pa zatim dodao:

- Moja odluka da uđem u čitav ovaj proces, znajući šta sve može da se desi, da će to biti spektakl za široke narodne mase, donesena je posle dugo razmišljanja. Cilj je uvek bio isti, da kažem istinu, bez obzira na posledice. Istina je nešto što sam bio dužan mojim naslednicima, kao i svima onima koji su bili uz mene. Miran sam, sada, otkako znam došao do tog cilja - naglasio je u saopštenju

Glumac se nada da je makar i jednoj osobi pomogao istupivši javno sa svojom stranom priče.

Džoni Dep Tanjug/AP Photo/Steve Helber, Pool
 

- Ja sam, kao što sam i bio, zahvalan na neverovatnoj podršci, preplavljen ljubavlju koja je do mene stizala sa svih strana sveta. Nadam se da sam primer svima onima koji znaju istinu i žele da je izgovore. I muškarcima i ženama. Onima koji su se našli u sličnoj situaciji. Nadam se i da ih oni koji su im podrška nikada neće napustiti - nastavio je on.

„Konačno mogu da okrenem novi list!"

- Zahvaljujem se i dobrom sudiji, poroti, svima koji rade u ovom sudu uopšte, koji su dosta svog vremena izgubili dok ja nisam došao do cilja. Posebno sam zahvalan i mom advokatskom timu, koji mi je na neverovatan način pomogao da i podelim sa svima moju istinu - nabrajao je Dep.

- Najbolje tek dolazi. Novo poglavlje mog života konačno može da počne. Istina nikad ne propada - poslužio se on i Senekinim rečima, pa zaključio ovo otvoreno pismo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Johnny Depp (@johnnydepp)

Džoni je, inače, pre nekoliko sati viđen u jednoj pivnici u Velikoj Britaniji, gde je nazdravljao. Usnimljen je i dok se pozdravljao sa svima, veoma srdačno.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike