Šakira baš nema sreće u ljubavi: Bivši ju je tužio, a bila je i sa muškarcem kog svi dobro znate

05.06.2022

09:27

0

Još jednoj njenoj vezi došao je kraj posle 11 godina

Šakira baš nema sreće u ljubavi: Bivši ju je tužio, a bila je i sa muškarcem kog svi dobro znate
profimedia-0088383081 - Copyright Profimedia

Braku kolumbijske pevačice Šakire i španskog fudbalera Đerara Pikea došao je kraj nakon 11 godina. Pevačica je potvrdila da se razvode, a u medijima se spekuliše da je razlog njegova prevara. No, malo je onih koji se sećaju sa kim je Šakira bila pre Pikea, a ni tada nije imala sreće u ljubavi.

Profimedia
 

Šakira je 11 godina bila u vezi i sa Argentincem Antoniom De La Ruom, koji je bio advokat i sin bivšeg argentinskog predsednika. Upoznali su se početkom 2000. godine dok je on radio na izbornoj kampanji svog oca, a ona je promovisala svoj novi album i pripremala se za svetsku turneju.

Ono što je interesantno je da je Šakira ostala u dobrom odnosu sa Antoniom i nakon raskida. Međutim, on ju je dve godine kasnije tužio i tražio odštetu za sve godine rada za nju uporno tvrdeći da je pomogao u stvaranju njene karijere. 

Profimedia
 

Sud je odbacio ovu tužbu, a Šakira i njen bivši momak prestali su razgovaraju, iako je ona objavila potresnu oproštajnu fotografiju na Instagramu kada mu je preminuo otac.

Pre burne romanse sa Antoniom, Šakira je imala još jednu avanturu koja je umalo rezultirala brakom.

Naime ona je bila u kratkoj, ali veoma strastvenoj vezi sa portorikanskim glumcem Osvaldom Riosom, a njih dvoje su tada bili česta tema u medijima jer je razlika između njih preko 17 godina. 

 

 

U jednom intervjuu pevačica je navela da su se njih dvoje zabavljali samo osam meseci, ali da su strašno bili zaljubljeni, a pesma "Moscas en la casa" zapravo govori o njemu i njihovom odnosu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike