Šakiru Pike prevario sa studentkinjom? Plavuša je, ima 20 godina i radi kao hostesa

02.06.2022

18:46

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica je navodno supruga zatekla u prevari

Šakiru Pike prevario sa studentkinjom? Plavuša je, ima 20 godina i radi kao hostesa
Šakira i Žerar Pike - Copyright Profimedia

Strani mediji bruje o navodnom raskidu pevačice Šakire i fudbalera Đerara Pikea, kao i tome da se on već iselio iz njihovog zajedničkog doma.

Kako se navodi, pevačica je navodno supruga zatekla u prevari, tačnije sa drugom ženom, a iako se još uvek ne zna njen identitet, španski list "El Periodico" tvrdi da zna o kome je reč.

Naime, radi se navodno o dvadesetogodišnjoj plavokosoj hostesi, koja radi u jednom baru u Barseloni. Ona i Pike se viđaju već neko vreme, a devojka navodno studira na lokalnom univerzitetu. 

Profimedia
Šakira i Pike

U prilog rastanku poznatog para ide i to što njih dvoje još od marta nisu postavili zajedničku fotografiju na društvenim mrežama, što su ranije redovano praktikovali. 

Priču o raskidu potkrepljuje i poslednja Šakirina pesma "Te Felicito" u kojoj peva o muškarcu koji ju je prevario i "pokidao" na hiljadu delova.

Podsetimo, Šakira i Pike su se upoznali kada je ona snimala spot za Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010. godine održanome u Južnoj Africi (reč je o pesmi "Waka Waka"), a iako poznati par živi zajedno u Barseloni i ima decu, pred oltar nikada nisu stali.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike