Anastasija Ražnatović otvorila dušu: Kod mene nema skandala, ničega, ja sam vrlo oprezna što se toga tiče

04.06.2022

17:33 >> 18:18

0

Autor: 24sedam

Kanališem bes tako što se izjadam prijateljima i porodici - navodi Cecina naslednica, te govori o predstojećem odmoru sa dečkom, fudbalerom Nemanjom Gudeljom

Anastasija Ražnatović otvorila dušu: Kod mene nema skandala, ničega, ja sam vrlo oprezna što se toga tiče
Anastasija Ražnatović - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Anastasija Ražnatović otvorila je dušu na mnoge teme koje godinama intrigiraju javnost, te na početku istakla da nije problematična i da uživa u promenama koje su joj se dogodile ove godine.

- Kod mene nema skandala, ničega, ja sam vrlo oprezna što se toga tiče. Mislim da sijam trenutno! Kad se dosta lepih stvari dešava čoveku, to se vidi na njemu! Posao, ljubav... Sve je tu - rekla je Anastasija Ražnatović pa progovorila o problemima i nošenjem sa njima.

- Iznerviram se kad nešto nije onako kako sam planirala. Izgorim, al' me prođe! Ništa ne radim ofrlje, na brzinu, želim da sve bude kako treba. Kanališem bes tako što se izjadam prijateljima i porodici - navodi Cecina naslednica, te govori o predstojećem odmoru sa dečkom, fudbalerom Nemanjom Gudeljom i poslovnim planovima.

Antonio Ahel/ATAImages
 

 

- Uskoro izbacujem jedan duet, muško-ženski. Snimamo spot pre nego što odem na odmor. Jedva čekam da moja publika vidi šta sam spremila. Idem uskoro na putovanje. Kažete Ibica? Ja se ne sećam da sam izjavila da idem na Ibicu, al' dobro... (smeh) - kazala nam je mlada pevačica, koja od nedavno nastupa širom Evrope.

- Prelomila sam samo, rekla sam sebi da moram i da nastupam, pored toga što snimam pesme i spotove. To je sastavni deo ovog posla. Sve to čini jednu pevačicu. Može da se zaradi lepo i od pevanja i od biznisa drugih. I jedno i drugo, samo ako radite posao kako treba, ako ste posvećeni - kazala je Anastasija, a ceo intervju pogledajte u videu na početku teksta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike