Anastasija se seli u Španiju! Sve je isplanirala za odlazak, a otkriveno i kako je Gudelj to saopštio Ceci

03.06.2022

09:21

0

Mlada pevačica će, tvrdi izvor, karijeru voditi iz druge zemlje

Anastasija se seli u Španiju! Sve je isplanirala za odlazak, a otkriveno i kako je Gudelj to saopštio Ceci
infromer_zurka_1_30052022_0211 - Copyright ATAImages/ A.A.

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj su nešto više od dva meseca zajedno, a da su i te kako zaljubljeni, govori i činjenica da je pevačica zbog fudbalera spremna da se preseli u Španiju. 

Naime, Gudelj je predložio svojoj devojci zajednički život, a tu ideju je Anastasija vrlo rado prihvatila.

- Koliko su zaljubljeni to nikome i ne mora da priznaju jer se to na njima vidi. Još od prvog dana su kliknuli i svima je bilo jasno da će ova veza u slučaju oboje biti drugačija. Nemanja sa majkom, bratom i sestrom živi u Sevilji jer igra za tamošnji klub, s kojim ima odličan ugovor i ne planira da ga menja dok ne dobije bolju ponudu - kaže izvor blizak Gudelju i dodaje:

- Zato je priču o zajedničkom životu potegao kada je Anastasija poslednji put bila kod njega. Shvatili su da dobro funkcionišu, da je ona opuštena među njegovom porodicom, a da su njegovi oduševljeni njome. Svi su uživali dok je im je ona bila u poseti i čini se da su svi prošli prvi test.

ATAImages/Antonio Ahel
Nemanja Gudelj i Anastasija Ražnatović

Anastasija će svoju karijeru voditi iz druge zemlje, a na prvo mesto stavlja dečkovu profesiju.

- Anastasija je svesna važnosti njegove karijere, ali i toga da ona na svoje nastupe može putovati iz bilo kog grada. Srbija joj nije daleko kada treba da snima pesme i obilazi porodicu, tako da je skoro pa sazrela ideja da se u septembru preseli u Španiju. Tako bi mogli dosta vremena da provode zajedno između rigoroznih karantina koje ima Nemanja u klubu.

Kako se saznaje, donošenju odluke išlo je u prilog i to što se Anastasiji dopala klima u Španiji, ali i njegova porodica i prijatelji.

- Anastasija ima utisak da ih poznaje čitav život. Dopada joj se što su otvoreni i pričljivi, pa su brzo našli zajednički jezik. Prihvatili su je od starta kao člana porodice i od njih ima veliku podršku kada je njena karijera u pitanju. Svi su upućeni u pesme koje snima, zakazane nastupe i zna da će joj pomagati u svemu što bude potrebno kada zanično postane njihova cimerka. Nemanja ne može da iščeka trenutak kada će Anastasija doneti svoje kofere i zvanično se useliti. Oni svakako planiraju zajedničko letovanje, mada je to teško uskladiti jer Anastasija ima veliki broj zakazanih nastupa, nakon čega ih očekuje zajednički život, ističe izvor.

ATAImages/Antonio Ahel
Ceca Ražnatović

Nakon što je porodica Gudelj doputovala u Beograd zbog Anastasijinog rođendana, kada su upoznali i porodicu Ražnatović, svima je postalo jasno da se Ceci dopao zet, ali ne samo njoj, već i celoj familiji. 

- Ceca je za Anastasijinu romansu saznala odmah ali je Nemanju upoznala preko Skajpa te je ovo bilo prvo viđenje uživo. Dopao joj se na prvi pogled i vrlo brzo je saznala, i to od sportiste, da ubeđuje Anastasiju da se preseli. Ceci nije trebalo mnogo da shvati koliko je Anastasija srećna i ispunjena uz Nemanju pa je podržala ideju o preseljenju iako, kao svaka majka, žali što joj ćerka neće biti blizu. Anastasija i ona su kao drugarice pa joj tim teže - kaže izvor.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike