Od Gudelja - odmor na Ibici! Anastasijino veselje se nastavlja: Fudbaler iskeširao 12.000 evra za romantično putovanje!

26.05.2022

07:45

0

Posle gala proslave u jednom prestoničkom lokalu, Ražnatovićeva ima zadatak - samo da se spakuje

Od Gudelja - odmor na Ibici! Anastasijino veselje se nastavlja: Fudbaler iskeširao 12.000 evra za romantično putovanje!
Anastasija Ražnatović - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Nemanja Gudelj je pre nekoliko dana iz Sevilje došao u Beograd, ne bi li zajedno s još nekoliko članova svoje porodice prisustvovao rođendanu nove devojke, Anastasije Ražnatović. Upoznavanje s njenima je, prema Cecinim rečima, prošlo dobro, a zatim proslava - još bolje. Međutim, prema pisanju domaćih medija, nema stajanja.

Fudbaler je, naime, iskeširao 12.000 evra za luksuzan, romantični odmor na Ibici. Par putuje za nekoliko dana, a ovo je drugi deo poklona koji je pažljivo pripremio za nju. Jednim gestom je, inače, uspeo da izmami suze njene majke.

Ceca Ražnatović Antonio Ahel/ATAImages
 

- Nemanja je još u utorak došao u Srbiju sa sestrom Vanjom, bratom Dragišom i majkom Oliverom i odmah su svi otišli da upoznaju Cecu. Falio je samo Nemanjin tata Nebojša, koji je poslovno u Kini - počeo je insajder svoju priču za „Informer", pa nastavio o tome kako je to Gudelj oduševio devojku, te njenu majku.

Bazen, teretana, teren za fudbal...

- Nemanja je doneo Tasi buket crvenih ruža, na kome je pisalo: „Volim te"! To, naravno, nije bio jedini poklon. Iskeširao je 12.000 evra za luksuzan odmor na Ibici, na koji će ići zajedno za nekoliko dana. Iznajmio je vilu sa bazenima, teretanom, poslugom, obezbeđenjem... Ali i fudbalskim terenom, gde će moći da trenira. Na večeri u Cecinoj vili bili su i Tasin brat Veljko, tetka Lidija, teča Predrag... I svi su oduševljeni budućim zetom, a naročito Ceca! Slavljenica je posle večere u ponoć oduvala svećice na torti i dočekala rođendan u zagrljaju svog momka. Odmah posle toga Tasa i Nemanja su otišli na splav, gde su đuskali do jutra.

Dan kasnije otišli su u restoran na Vračaru na žurku, koju je Tasa dobila na poklon od majke.

- Ceca je za žurku izdvojila 10.000 evra, jer je htela da služe samo najskuplja pića i hrana. Dosta para je dala i za raskošnu dekoraciju i slavljeničku tortu. Pozvala je Vanju Mijatović da im peva, kao i di-džeja.

Anastasija je, inače, pre tri meseca raskinula petogodišnju vezu sa Đorđem Kuljićem i ubrzo se zaljubila u mladog fudbalera, zbog kog često putuje u Sevilju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike