Bivši muž Zlate Petrović kupio vilu u Americi! Voditelj dobro zaradio, pa se osigurao

04.06.2022

16:01

0

Peja ističe da je odmah znao da će ova kuća biti baš ono što mu treba

Bivši muž Zlate Petrović kupio vilu u Americi! Voditelj dobro zaradio, pa se osigurao
Copyright Zoran Pejić Peja ATAImages/Antonio Ahel

Nakon višedecenijske uspešne karijere i nekoliko nekretnina koje poseduje u Beogradu, voditelj Zoran Pejić Peja rešio je da pazari kuću i u Americi.

Na ovaj korak odlučio se zajedno sa suprugom kako bi sebi i njoj obezbedio stabilnu starost

- Preko prijatelja sam dobio preporuku za kupovinu nekretnine i otišao sa suprugom u Ameriku da je pogledamo i čim smo videli kuću, znali smo da je to to. Inače, imam dosta rodbine u Americi i to je još jedan od razloga zašto sam se odlučio za kupovinu nekretnine - kaže Peja za Grand Online i dodaje da mu je od malena bio san da poseduje kuću preko okeana: 

ATAImages/Antonio Ahel
 

- Tokom nekoliko decenija rada na televiziji, gotovo nijedna kuća me nije prijavila, već sam uglavnom bio na ugovoru. Od kad sam došao u "Grand" i dobio stalno zaposlenje, stekao sam mnoge beneficije, pa i da podignem kredit - ističe Peja. 

Antonio Ahel/ATAImages
 

Peja, inače bivši muž pevačice Zlate Petrović, nikada nije krio da je radeći svadbe odlično zarađivao, a novac se uvek trudio i da pametno iskoristi.

- Ja sam tamo godinama radio, mnogo sam para zaradio i kuće i stanove, sada imam sve zbog Pariza. Bilo je teško, ali jako lepo jer smo se družili - rekao je nedavno voditelj. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike