Peja iz Pariza nosi najluđe uspomene: Kuće, stanove, sve sam to tamo zaradio, ali nije bilo lako!

18.05.2022

16:18

0

Veselja su bila, prema njegovim rečima, maratonska - ali se isplatilo

Peja iz Pariza nosi najluđe uspomene: Kuće, stanove, sve sam to tamo zaradio, ali nije bilo lako!
Zoran Pejić Peja - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Zoran Pejić Peja je kao voditelj programa poznat na slavljima širom Evrope. Međutim, iz Pariza nosi najluđa sećanja i posebno je zahvalan na tome što je radeći tamo uspeo mnogo i da zaradi.

- U Parizu ustajemo u osam, doručkujemo, pevač i muzičari oko pola deset idu po snaju, a mi stižemo oko deset u salu. U dvanaest prvi gosti dolaze u salu i od tad, do sutra ujutru u pet, šest se radi - ispričao je Peja, piše „Grand onlajn", koji je tek prilikom dvanaeste posete uspeo da ode i do Ajfelovog tornja, koji je na njega ostavio jak utisak.

Veselja tamo, seća se dalje Peja, umeju da budu izuzetno naporna.

- Njihova veselja su maratonska, ali oni su tako velika gospoda i džentlmeni oni odmah vode na Šanzelize i ima jedan fin restoran pored zgrade Lui Vitona gde mi obično jedemo škampe, dagnje i jastoge, puževe i to je tamo takav specijalitet koji se služi na jednom ogromnom ovalu punom leda. Taj ugođaj i te večeri i druženja, to je nešto posebno - napominje on, koji nikad nije ni krio da se od posla kojim se bavi veoma dobro zarađuje.

- Ja sam tamo godinama radio, mnogo sam para zaradio i kuće i stanove, sada imam sve zbog Pariza. Bilo je teško, ali jako lepo, jer smo se družili - zaključio je on.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike