Sa partnerima je uvek imala isti dogovor, a sad je voditeljka otkrila da li je bila u vezi sa čuvenim pevačem!

04.06.2022

14:39

0

Mnogo se spekulisalo o njihovom odnosu, a ona je rešila da kaže istinu

Sa partnerima je uvek imala isti dogovor, a sad je voditeljka otkrila da li je bila u vezi sa čuvenim pevačem!
Dragana Katić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Dragana Katić je dugi niz godina u voditeljskom poslu, a svoju intimu je uglavnom čuvala daleko od očiju javnosti. Na sinove je ponosna i rado se njima hvali, ali sa partnerima nije bila ista priča.

Kako je sada otkrila, uvek je sa njima imala dogovor da se ne eksponiraju u javnosti.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Prosto smo imali takav dogovor. Uvek sam birala partnere koji su uspešni u svojoj sferi posla i niko nije trebalo da bude moj pratilac. Gde god da bih se pojavila sa nekim on bi bio moj pratilac, a ne on to što jeste, tako da je svako od nas obavljao svoj posao. Uz dogovor apsolutno sve može da se sredi. Ja sam se na svim javnim događajima pojavljivala sama, a moji partneri su bili partneri iz senke, da tako kažem - priznala je Dragana.

U javnosti su postojale spekulacije da su sevnule varnice pre mnogo godina između Harija Varešanovića i nje, međutim, Dragana tvrdi da su to sve bile gluposti.

- Ma kakvi, to nema veze sa životom kao i masa priča koje kruže. Hari Varešanović i svi članovi grupe Hari Mata Hari i ja se znamo odavno, oni su počinjali kada sam i ja počinjala i tako smo se upoznali. A sve ostalo su gluposti i te priče nemaju veze sa istinom - istakla je ona za Svet.

Antonio Ahel/ATAImages
 

Sa nedavno preminulim Igorom Starovićem je bila u vezi, ali o njemu ne želi da govori.

Pa ja to ne bih da govorim. Naša priča je bila naša priča, mi ni tada nismo nešto javno iznosili, a sada kada on nije tu i kada ne može da mi replicira, da se tako grubo izrazim, ja ne bih ništa govorila na tu temu. On je bio drag čovek, mene je dotakao - istakla je voditeljka.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike