„Decu sam samo zato i razmazila!" Dragana Katić otvorila dušu: Svašta smo mi prošli zajedno!

29.05.2022

21:39

0

Voditeljka objašnjava kako je, uprkos brojnim iskušenjima, uspela izvede svoje naslednike na pravi put

„Decu sam samo zato i razmazila!" Dragana Katić otvorila dušu: Svašta smo mi prošli zajedno!
Dragana Katić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Osim na svoju dugogodišnju karijeru, Dragana Katić je i te kako ponosna i na svoja dva sina. Iako je jedan zbog školovanja napustio Srbiju, njih troje i dalje funkcionišu kao jedan, a to je tako - jer je voditeljka verovala da „deca treba da budu razmažena od ljubavi i pažnje".

„Mnogo smo prošli zajedno..."

- Jesam ih razmazila i smatram da dete treba da bude razmaženo, od ljubavi i pažnje! Mora tako, to su onda zdrave ličnosti i zdravi ljudi, zato sam se ja trudila da moja deca u tom segmentu budu razmažena - rekla je, pa nastavila:

- Život nas nije baš mazio, u određenim trenucima smo imali velika iskušenja koja smo zajednički prolazili i delili i to je jako važno. U tom trenutku koliko god da je teško shvatili smo da su ta iskušenja od nas stvorila to što jesmo i da smo zahvaljujući svim stvarima koje su nam se dešavale nas troje toliko povezani - ispričala je Dragana, piše „Grand onlajn", nakon čega se ona osvrnula na putovanje na koje je nedavno odtišla, kod sina Bobana koji živi u Nemačkoj.

Najpre, naime, želela je da ga iznenadi ali ovoga puta - to joj nije pošlo za rukom.

- Nisam uspela, ne, znao je da dolazim. Dogovorili smo se sve, jer sada priprema jednu tezu koju treba da preda s obzirom na to da radi u arhitekstonskom birou, ima praksu i vrlo je zauzet. Prosto sam morala da se dogovorim sa njim da bi imao vremena da završava šta treba za fakultet, tako da ovo nije bilo iznenađenje - objasnila je ona.

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike