Sin Dragane Katić ostaje u Nemačkoj? Voditeljka otvorila dušu, pa priznala kako se nosi s tim! (FOTO)

26.05.2022

06:10

0

Jedno od omiljenih televizijskih lica nedavno je posetila naslednika Bobana, posle nekoliko meseci neviđanja

Sin Dragane Katić ostaje u Nemačkoj? Voditeljka otvorila dušu, pa priznala kako se nosi s tim! (FOTO)
nikad_nije_kasno_22092021_0017 - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Dragana Katić je nedavno otišla kod sina Bobana Živanovića u Nemačku, da ga poseti. Voditeljkin naslednik tamo živi zbog studija, prenose domaći mediji, a ona je po povratku otkrila da se mesecima nisu videli, pa da je ovaj susret zato bio posebno emotivan.

Takođe, dotakla se i toga kako se nosi sa činjenicom da će on i ostati tamo da živi, kao i time što će i njen drugi mezimac uskoro poželeti da se osamostali i ode.

- Ja bih volela da to sve majke čeka, ne da budu razdvojene od svoje dece nekim prinudnim okolnostima koje nisu dobre, već da njihova deca požele i da su uspešna u tome što rade i da se dobro osećaju i da majke mogu da ih posećuju, ali naravno da nije prijatno... Sve je bilo emotivno, ceo susret, nismo se videli četiri i po meseca, tako da mi je to bio pravi „tajming" da odem, jer ne bih više izdržala - rekla je Dragana za „Grand news".

 

 

Od toga što će se i njen drugi sin uskoro osamostaliti ne strahuje mnogo.

- Nemam ja taj problem... Bojan radi već godinu i po dana, od ujutru do uveče, radi na velikim projektima... Ja sam televizijski čovek i znam kako to izgleda, to je od ujutru do uveče i ima svoje obaveze i svoja druženja, tako da sam ja na to potpuno navikla. Nakon toliko godina njihovog odgajanja i prolaska kroz sva ta tinejdžerska iskušenja, malo mi i prija da odmorim od svega toga. Sve češće se viđam sa prijateljima i kafana mi postaje druga kuća - nasmejala se ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike