Mustafa uči da pilotira! Bivši muž Emine Jahović ima nesvakidašnji plan za medeni mesec sa novom izabranicom

30.05.2022

14:56

0

Autor: Marija Mitić

Turska pevačka zvezda će sa Melis Sutšurup stati na ludi kamen 3. juna

Mustafa uči da pilotira! Bivši muž Emine Jahović ima nesvakidašnji plan za medeni mesec sa novom izabranicom
mustafa - Copyright Printscreen Instagram/melisutsurup

Bivši muž Emine Jahović i turska pevačka zvezda, Mustafa Sandal, uskoro će sati na ludi kamen sa svojom 19 godina mlađom izabranicom Melis Sutšurup.

Mladenci su organizovali veliko i skupo venčanje, a imaju u planu i nesvakidašnji medeni mesec. Naime, kako pišu turski mediji, Mustafa je uzeo časove letenja da bi se sa svojom dragom vozio helikopterom na njihovom medenom mesecu, i tada posetio nekoliko egzotičnih destinacija.

 

 

Inače, Mustafa već ima licencu pilota, samo neke vreme nije smeo da vozi zbog straha pa je tako čak i pre nekoliko godina prodao avion koji je imao. Ipak, pevač se sada predomislio u vezi sa letenjem, verovatno na nagovor svoje drage.

Inače, Melis i Mustafa će se venčati  u Rimu 3. juna, a gala proslavu će napraviti od 10. do 12. juna u luksuznom hotelu u Marmarisu, za šta će izdvojiti oko 200 hiljada evra.

 

 

Na pevačevom drugom svadbenom veselju biće oko 80 zvanica, a za sve njih mladenci su organizovali smeštaj, kao i avionski prevoz. Najpre će biti upriličeno "Grčko veče" 10. juna, u restoranu istog hotela, dok će venčanje obaviti sutradan u bašti, a potom će veselje upriličiti na plaži. Venčanje će se završiti s "divnim ručkom narednog jutra", navodi se u pozivnici.

Kako se dalje pisalo u turskim medijima, Mustafa će snositi troškove ovog raskošnog venčanja, koji iznose blizu svoti od 200 hiljada evra.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike