Bivši muž Emine Jahović uskoro ponovo staje na ludi kamen: Za svadbenu proslavu iskeširao 200.000 evra!

02.05.2022

16:40

1

Autor: Marija Mitić

Pevač i njegova 19 godina mlađa izabranica će svoje venčanje proslavljati nekoliko dana

Bivši muž Emine Jahović uskoro ponovo staje na ludi kamen: Za svadbenu proslavu iskeširao 200.000 evra!
mustafa - Copyright Printscreen Instagram/ mustafasandal

Bivši suprug Emine Jahović, turska muzička zvezda Mustafa Sandal, za mesec dana ponovo će stati na ludi kamen. Naime, Mustafa će oženiti svoju 19 godina mlađu verenicu, Melis Sutšurup 3. juna u Rimu, a potom će napraviti gala proslavu.

Veliko svadbeno veselje Melis i Mustafe održaće se od 10. do 12. juna u luksuznom hotelu u Marmarisu, za šta će, prema pisanju turskih medija, par izdvojiti čak oko 200 hiljada evra!

Na pevačevom drugom svadbenom veselju biće oko 80 zvanica, a za sve njih mladenci su organizovali smeštaj, kao i avionski prevoz. Najpre će biti upriličeno "Grčko veče" 10. juna, u restoranu istog hotela, dok će venčanje obaviti sutradan u bašti, a potom će veselje upriličiti na plaži. Venčanje će se završiti s "divnim ručkom narednog jutra", navodi se u pozivnici, piše Kurir.

Kako se dalje navodi, Mustafa će snositi troškove ovog raskošnog venčanja, koji iznose blizu svoti od 200 hiljada evra.

 

 

Podsećanja radi, Sandal je i za svoje venčanje sa Eminom bio izuzetno galantan, pa je tako samo za smeštaj u Istanbulu dao novac u iznosu od cene jednog stana u ovom gradu. Emini je tada poklonio skupocenu burmu od platine, dok je za veridbu dobila Tifanijev prsten sa ogromnim dijamantom.

Emina Jahović i Mustafa Sandal razveli su se 2018. godine, posle deset godina, a iz ovog braka imaju sinove Javuza i Jamana.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike