Mustafa Sandal spremio glamurozno svadbeno slavlje: I sinovi će prisustvovati ceremoniji

02.06.2022

08:35

0

Jaman i Javuz će doći na očevo drugo venčanje

Mustafa Sandal spremio glamurozno svadbeno slavlje: I sinovi će prisustvovati ceremoniji
profimedia-0611639837(1) - Copyright Profimedia

Bivši suprug pevačice Emine Jahović, Mustafa Sandal spreman je za novi brak. Prema navodima medija, on će se u petak oženiti verenicom Melisom Sutšupur u Rimu, a zatim planira da napravi gala proslavu u Marmarisu.

- Mustafa i Melisa venčaće se 3. juna u Rimu, i to u ambasadi Turske! Odlučili su se za taj grad, jer im je omiljen, a i da bi izbegli turske medije, koji ih prate u stopu. Sandal je rešio da posle intimne ceremonije, napravi luksuzno slavlje u hotelu u Marmarisu 10, 11. i 12. jula. Na njemu će okupiti više od 300 ljudi - priča izvor za Informer i dodaje:

Printscreen Instagram/yaemina
Emina Jahović, Mustafa Sandal

 

- Prvog dana će organizovati „grčko veče“ u restoranu hotela, a narednog će ponoviti ceremoniju venčanja u bašti i spustiti se do plaže na zabavu. Trećeg dana je ručak za sve goste... Mustafa će za ovo zadovoljstvo morati da izdvoji čak pola miliona evra, ali očigledno ne žali novac kad je reč o novoj devojci. 

 

Kako mediji prenose, venčanje će se navodno održati u ambasadi Turske u Rimu, a mi smo uspeli da dobijemo potvrdu za to. Ono što smo dalje saznali, jeste da će njihovi zajednički sinovi Jaman i Javuz prisustvovati ovoj svečanoj ceremoniji. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike