Prepucavanje ili ponovno muvanje? Anja Bla i Baka Prase jedno drugo ne prestaju da spominju na društvenim mrežama (FOTO)

03.06.2022

19:33

0

Autor: Marija Mitić

Varnice i dalje sevaju između bivših partnera

Prepucavanje ili ponovno muvanje? Anja Bla i Baka Prase jedno drugo ne prestaju da spominju na društvenim mrežama (FOTO)
Baka Prase, Anja Blagojević - Copyright Instagram printscreen/bakaprase

Poznati influenseri Anja Bla i Baka Prase raskinuli su svoju vezu početkom godine, nakon čega je on sve do nedavno boravio u Amsterdamu.

Bogdan Ilić je u više navrata istakao koliko teško mu je pao raskid sa Anjom, a sada joj se, kako izgleda, ponovo udvara. Naime, jutjuber je danas na svom Instagram nalogu objavio nekoliko fotografija i snimaka sa putovanja, gde je, između ostalog pokazao i kako navodno bivšoj devojci kupuje poklone. Objavu u kojoj je naglasio da "kupuje poklone kako bi se ponovo udvarao Anji", a na kojoj je fotografija kačketa i torbi, Ilić je ipak uskoro obrisao.

Pojedini misle da se on ovim postom ipak samo našailo, ali i provocirao Anju, s obzirom da su u pitanju odevni komadi koji su kopije skupocenih brendova.

Instagram printscreen
Anja Bla i Baka Prase

S druge strane, ni Anja nije imuna potpuno na Baku, pa je tako zagolicala maštu mnogima kada ga je spomenula, odgovarajući na pitanja fanova na društvenim mrežama.

- Anja, pogledaj Bakin stori, opet pokušava da te osvoji - napisao je influenserki jedan korisnik, na konto pomenute Instagram priče Ilića, na šta je ona odgovorila:

Printscreen Instagram/ Anjablaa
Anja Bla

- Šta bi ove ribe, koje ga maltene mole da idu na dejt, dale da njih osvaja ovako - napisala je ona.

Anja je potom prokomentarisala i novu pesmu Bake Paseta koja uskoro izlazi, a za koju je on rekao da je posvećena njoj.

Na pitanje kako će na nju uticati Bakina pesma, Anja je odgovorila:

Printscreen Instagram/ Anjablaa
Anja Bla

- Mislim da će veći uticaj imati na ribe koje se očajno trude da ga osvoje. Inače, pesma će biti hit - poručila je ona uz fotografiju na kojoj pokazuje srednji prst.

Inače, Baka je nedavno zagolicao maštu svima navodima o posebnoj osobi koja se pojavila u njegovom životu, te su svi pomislili da ima novu devojku, a više o tome pročitajte OVDE!

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike