Lukasa ljubi atraktivna plavuša! Pevač uhvaćen u prisnom trenutku sa devojkom (FOTO)

23.05.2022

21:29

1

Na društvenim mrežama se povela polemika da li je ona njegov veliki fan ili ipak postoji nešto više

Lukasa ljubi atraktivna plavuša! Pevač uhvaćen u prisnom trenutku sa devojkom (FOTO)
aca lukas foto sivacki - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Pevač Aca Lukas ima turbulentan ljubavni život, o njegovim brakovima se naširoko pisalo, a i on je sam ogolio dušu u svojoj autobiografiji "Ovo sam ja". Emotivan život mu je uvek bolna tema, te odgovore na ta pitanja izbegava, ali često pikantni detalji isplivaju na društvenim mrežama.  Kao što je upravo sada slučaj.

Naime, na Tik Toku je osvanula fotografija gde je Lukas u zagrljaju atraktivne plavuše koja ga na fotografiji ljubi u obraz. Njih dvoje su na pomenutoj objavi i te kako prisni, a na društvenim mrežama se nagađa da li između njih postoji nešto više. Ipak, način na koji sede i kako mu se nepoznata ženska osoba prislonila maksimalno telom, pojedinci smatraju da gde ima dima, ima i vatre.

Sada ostaje da vidimo da li će Lukas uskoro predstaviti javnosti lepšu polovinu ili je ovo, možda, reč o nekoj ranijoj objavi.

Printscreen Tik Tok/andjela_555
Aca Lukas u društvu zagonente plavuše

Podsetimo, Lukas iza sebe ima tri neuspešna braka, a mediji su ga neretko dovodili u vezu sa brojnim lepoticama. Sa prvom suprugom Svetlanom ima sina Lazara i ćerku Miljanu, druga žena Nataša podarila mu je sina Andreja, dok je sa Sonjom dobio Viktoriju.

24sedam/Goran Sivački
Aca Lukas

 

Brak sa Sonjom Šašić je izazvao veliku pažnju javnosti, jer je ona zapravo bila žena njegovog kolege i prijatelja Željka Šašića. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike