Zorja Pajić promenila ploču: Otvaranjem škole pevanja savladala je i strah, pa se odmah pohvalila!

02.06.2022

21:39

0

Pevačica radi punom parom i nikako ne planira da stane

Zorja Pajić promenila ploču: Otvaranjem škole pevanja savladala je i strah, pa se odmah pohvalila!
zvezde_granda_21022022_0067 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Posle „Zvezda Granda", „Pesme za Evroviziju", te novih pesama, vlogova, pevačica Zorja Pajić rešila je i da sa suprugom Lazarom otvori školu pevanja. Iako je najpre „bežala" od te ideje, jer je mislila da se neće dobro snaći, objašnjava da se na kraju dogodilo - upravo suprotno.

To što je, kako kaže, deca slušaju, čini je veoma srećnom, pa sa zato i javno pohvalila.

- Škola pevanja je počela, ipak sam se odlučila na taj korak... Veliko je interesovanje bilo. Imali smo 200 prijava, od tih 200 sad imam 20 polaznika. Deca su mi divna. Ja ih zovem deca jer se tako osećam sa njima. Slušaju sve što kažem (smeh) - počela je Zorja u razgovoru za domaće medije, pa dodala:

- Nisam ni znala da imam taj učiteljski autoritet. Mislila sam da ću biti previše blaga, ali na kraju uspevam da nađem zajednički jezik sa njima i da dostignemo to što treba.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zorja Pajić (@zorja__)

 

Podsetimo, ideja za otvaranje ove škole javila joj se još tokom učešća u „Zvezdama Granda". Glavni inicijator bio je njen muž, koji je i njena najveća podrška, dok se pevačica prilično bojala ovog koraka.

Ja sam bila protiv!

- Često su me ljudi pitali da li držim privatne časove pevanja i onda je Lazar došao na ideju da otvorim školu, osmislio celu organizaciju kako to treba da izgleda... Prvo sam bila protiv toga jer nisam bila spremna, nisam osećala da sam osoba za to, ali sad mi je jako drago što sam se odlučila za to - objasnila je ona za „Grand magazin".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike