Uplašena sam! Zorja otvara školu pevanja: Ne znam kako ću da odbijem ljude ako budem morala!

05.04.2022

15:33

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica se nakon brojnih uspeha usudila i na ovaj korak

Uplašena sam! Zorja otvara školu pevanja: Ne znam kako ću da odbijem ljude ako budem morala!
finale_pesma_evrovizija_05032022_0083 - Copyright ATAImages/ A.A.

Pevačica Zorica Pajić, koja je širom auditorijumu postala poznata kroz "Zvezde Granda", gde se predstavila pod imenom Zorja, odlučila je da otvori svoju školu pevanja.

Nakon uspeha na "Pesmi za Evroviziju", gde je osvojila treće mesto, pevačica se usudila na ovaj korak, a kako kaže, već je zadovoljna kako sve funkcioniše.

ATAImages/Antonio Ahel
Zorja

 - Otvorila sam školu pevanja! Tek smo počeli sa prijavama i sve će se odvijati u skladu sa ljudima koji budu želeli da dođu kod mene. Što se tiče preduslova za upis on takoreći ne postoji, nije važno koliko neko ima godina, odakle dolazi, i da li ima muzičko predznanje, bitno je samo da želi da peva - kaže pevačica za Grand Online i dodaje da će biti ograničen broj mesta za polaznike njene škole, kako bi mogla potpuno da im se posveti.

 - Već su stigle neke prijave i moram da kažem da sam uplašena, jer još uvek nije stigla loša prijava, tj. neka da mogu da kažem da je neko gluv (smeh). Ne znam kako ću da odbijem ljude koji zaista imaju talenat i želju, zbog vremena koje mogu da im posvetim. Ali sam jako zadovoljna dosadašnjim prijavama i uzbuđena zbog ovog koraka.

ATAImages/Antonio Ahel
Zorja

Zbog velikog broja prijava od strane ljudi koji nisu sa teritorije Beograda i Srbije uopšte, časovi će se uglavnom odvijati online, ali za one koji žive u prestonici biće moguća i nastava uživo.

 - Jedva čekam da upoznam različite ljude sa različitim nivoima znanja, sa različitim željama jer biće onih koji žele da se spremaju za neko takmičenje, ali i onih koji žele da nauče da pevaju zbog sebe - rekla je pevačica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike