Brenu pitali da li je Aleksandra Prijović trudna, ona ovako reagovala! Progovorila i o Mirjani i Miroslavu (VIDEO)

01.06.2022

14:32

0

Pevačica je otkrila kako se osećala kada je presuđeno da je njen kolega otac sina njene prijateljice

Brenu pitali da li je Aleksandra Prijović trudna, ona ovako reagovala! Progovorila i o Mirjani i Miroslavu (VIDEO)
brena (5) - Copyright 24sedam/Danica Božović

Muzička zvezda Lepa Brena dobila je danas najveće priznanje od svojih kolega - nagradu "Nacionalni umetnik" koju dodeljuje Savez estradno muzičkih umetnika Srbije (SEMUS).

Kako je priznala, svaka nagrada je značajna, te joj je veoma drago što se posle turbulentnog vremena vraćamo u normalne tokove života. Pevačica je istakla da radi na novom projektu koji nema veze sa muzikom, te da će o svemu obavestiti javnost kada za to dođe vreme.

24sedam/Danica Božović
 

Kako po gradskim kuloraima kruži priča da je pevačica Aleksandra Prijović u drugom stanju, okupljeni mediji, među kojima je bila i ekipa 24sedam, upitali su pevačicu da li će se njihova porodica proširiti.

- Mislim da na ovo pitanje neću da vam odgovorim. Ako hoćete, pitajte Aleksandru - rekla je pevačica kroz osmeh, te nije ni demantovala ni potvrdila nagađanja.

ATAImages/ A.A.
 

Jako sam srećna što je Mirjana pobedila

Aktuelna tema poslednjih dana je i to što je sud doneo presudu posle 14 godina suđenja, a kojom je presuđeno da je Miroslav Ilić otac Devina Antonovića. Mirjana, njegova majka, Brenina je bliska prijateljica, a pevačica je čak sa njom išla na suđenje kako bi je podržala.

- Jako sam srećna. To je moralno-etička stvar. Miroslav Ilić je sa Mirom bio dve godine sa mnom na turneji, obišli smo ceo svet, oni su se tada zabavljali i voleli i rezultat te ljubavi je Devin, jedan predivan momak. Zašto sam podržala Miru? Mi smo jedina zemlja u okruženju gde nema regulisanog zakona o DNK, da neko može da sazna ko mu je otac ili majka - rekla je Brena, pa nastavila:

ATAImages/Antonio Ahel
 

- Ja sam je podržala u ime našeg prijateljstva, u ime istine, u ime svih majki, očeva i dece koji žele da saznaju svoje poreklo. Podržala bih Miru u svemu, ja sam prijatelj u dobru i u zlu. Ja sam majka, ćerka, supruga, imam svoju decu, ako je nekom detetu važno da zna ko su mu roditelji, treba to da zna - zaključila je Brena.

Pevačica je otkrila kako će provesti leto i šta je čeka u narednom periodu, a to možete saznati ako pogledate video u nastavku.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike