Suzanu Jovanović stalno isto pitaju: Kao da sam babaroga! Nisam tipična svekrva!

01.06.2022

13:26

0

Pevačica je nedavno oženila sina Danijela, pa se osvrnula i na ljubavni život ćerke Aleksandre

Suzanu Jovanović stalno isto pitaju: Kao da sam babaroga! Nisam tipična svekrva!
sanja_kuzet_01062022_0032 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Suzana Jovanović pleni pozitivnom energijom, a nakon što je nedavno oženila sina Danijela, otkrila je kako se pokazala u novoj ulozi - svekrve.

Kako je rekla, smatra da ne spada u tipične svekrva, te rekla da je svi to pitaju.

- To me svi pitaju, ispadam kao babaroga. Nisam ja nikakva svekrva. Danas su deca moderna, mi smo tu da ih usmerimo na pravi put, trudim se da budem normalna majka koja je prisutna u njihovom životu. Tu sam da pomognem i posavetujem - kaže ona, pa pomenula ćerku Aleksandru.

ATAImages/ Antonio Ahel
Suzana Jovanović

- Moja ćerka nije još došla u tu fazu da se jako zaljubila, sve su prolazne simpatije. Znam šta joj se sviđa. Sada su moderni momci, ne može da se upoređuje sa tim kako je nekad bilo. Saša daje savete, oboje učestvujemo u njenom životu. Ona je otvorena i priča o svemu. Nemamo tabu tema, svesna je da smo prijatelji i da sa nama može o svemu da priča - iskreno je poručila Jovanovićeva, a onda pomenula svadbu koju su ona i Saša Popović nedavno organizovali Danijelu i Tijani.

- Na svadbi sam igrala do samog kraja. Cipele sam presvukla u papuče, skakala sam kao da mi je 20 godina. Ja sam gledala da gosti budu zadovoljni. Bila sam tu da ispratim celu situaciju i da mi budemo kao domaćini dobri.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike