Vozni park, kao na svadbi sina Saše Popovića, još niste videli: Nijedna limuzina nije ispod 100.000 evra, a ima i skupljih! (FOTO)

20.05.2022

06:45

0

Pevači voze samo skupa vozila sa zatamnjenim staklima, a oni koji su se dovezli u automobilu oko 50.000 evra nismo ni brojali

Vozni park, kao na svadbi sina Saše Popovića, još niste videli: Nijedna limuzina nije ispod 100.000 evra, a ima i skupljih! (FOTO)
285378_limuzine_orig_censored - Copyright 24sedam/M. Mitić

Tokom jučerašnjeg dana sin Saše Popovića i Suzane Jovanović, Danijel, zavetovao se na večnu ljubav svojoj izabranici Tijani, a njihovo svadbeno slavlje održano je u jednom više nego luksuznom prestoničkom restoranu.

Među zvanicama se našlo pola estrade, a da sve bude na zavidnom nivou pobrinuli su se roditelji novopečenog mladoženje koji su izabrali najskuplji meni u restoranu, tačnije 85 evra po gostu.

Ono što nam nikako nije promaklo jesu limuzine sa zatamnjenim staklima koje smo uslikali kad su pristizali gosti. Dok su se luksuzne mašine smenjivale, sve je podsećalo na sajam automobila, a ono što je i više nego očigledno jeste da gotovo nijedan automobil ne košta ispod 100.000 evra. A bilo je i skupljih!

Saša i Suzana, kao ponosni roditelji došli su među prvima na venčanje sina u jednoj od limuzina koje Popović ima u svom voznom parku. Oni su se odlučili da se do restorana dovezu u automobilu „Mercedes Benz GLE 63 AMG S“ čija se vrednost procenjuje na oko 200.000 evra. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Grand tv (@grand_televizija)

Nije nepoznanica da Lepa Brena poseduje niz automobila, a juče se pojavila na ovom gala slavlju u crnom „Mercedesu GLS 600“, čija je cena oko 300.000 evra. 

24sedam/M. Mitić
Lepa Brena

Ceca Ražnatović ne odstupa mnogo od svojih prethodnika, a ona je na svadbu Suzaninog i Sašinog sina došla u beloj limuzini, marke „BMW X7“, koji je predstavljen prvi put na konferenciji za štampu u Los Anđelesu 2018. godine i njegova cena iznosi oko 140.000 evra, a za sada ih u Srbiji ima samo tri, a jedan od njih je Cecin.

Aleksandar Milić Mili dovezao se sa suprugom Ninom u džipu „mercedes“, koji je za razliku od prethodnih zvanica jeftiniji. 

24sedam
Aleksandar Milić Mili

Podsetimo, Popović zajedno sa suprugom Suzanom nije zažalio ni dinar za svadbu sina, pa je sve bilo na zavidnom nivou počevši od skupog menija, koji je sadržao više od 20 vrsta sireva, pršuta, domaćih proizvoda, nekoliko vrsta mesa, morske plodove, prilagođenu vegansku i vegeterijansku ishranu, kao i najskuplja vina i žestoka pića.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike