Otac ga je napustio, a Popović ga odgajio: Ovo su detalji života Suzaninog sina koji se juče oženio

20.05.2022

09:45

0

Autor: Marija Mitić

Danijelu je bio dve godine kada se njegova majka udala za Sašu

Otac ga je napustio, a Popović ga odgajio: Ovo su detalji života Suzaninog sina koji se juče oženio
Danijel, Suzana, Aleksandra, Saša Popović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Juče je na ludi kamen stao sin Suzane Jovanović, Danijel, koji je oženio svoju izabranicu Tijanu. Veliko svadbeno veselje upriličeno je u jednom luksuznom prestoničkom restoranu, a među zvanicama našle su se brojne poznate ličnosti poput Lepe Brene, Cece Ražnatović, Viki Miljković, Aleksandra Milića Milija i drugih.

Ono što je malo poznato jeste da je Danijel Suzanin sin iz prvog braka, a da ga je Saša prihvatio kao svog. Naime, Suzana je rodila Danijela sa 18. godina, a od supruga se razvela kada je imao sedam meseci. Kako je ranije govorila, Danijela ne zanima biološki otac, već Popovića smatra svojim tatom.

ATAImages/ Antonio Ahel
Suzana Jovanović i Saša Popović

- Kada smo se njegov otac i ja razveli, imao je sedam meseci, tako da on nije ni znao šta se dešava. Nikada mu nisam govorila ništa protiv oca, smatram da će Bog svima nama da sudi jednog dana i da će svako dobiti ono što je zaslužio u životu. Imali smo tu sreću, ili nesreću, da Danijelov otac uopšte nije pitao za njega. Tek kada je Danijel krenuo u osnovnu školu, njegov otac se setio da nazove i pita za zdravlje sina. Sa druge strane, ni Danijel nije pitao za oca, jednostavno nije osetio potrebu. Moj sin i ja smo prijatelji, on zna da može uvek da računa na mene i Saleta- rekla je tada za "Stil magazin".

Danijel, kako je pevačica ranije navela, ne želi da čuje ni reč o svom ocu koji se nije interesovao za sina nakon što se razveo od Suzane.

- Danijel ne želi da pričam o njegovom pravom ocu, nije zaslužio da ga pominjem. Danijel je odrastao sa Sašom i sa mnom i njegov pravi otac je Sale. Sve što je naučio naučio je od njega. On radi kod nas u "Grandu", u režiji, kao ton-majstor, i odlično se snašao. Meni srce raste svaki dan kada čujem da ga ljudi hvale, napravili smo od njega divnog čoveka i verujem da će biti divan suprug – izjavila je Suzana pre nekoliko godina za medije.

Inače, kada je Danijel imao dve godine, Suzana se udala za Sašu Popovića, a u više navrata istakla je kako je imala mnogo sreće što je naletela upravo na njega.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike