Tijani Dapčević je ova pesma mnogo donela, a ona za nju nije htela ni da čuje: Ne znam gde bih sada bila da sam isterala svoje!

03.07.2024

08:30

0

Teranje je trajalo mesecima, pa ju je onda „spakovala" za svega 20 minuta

Tijani Dapčević je ova pesma mnogo donela, a ona za nju nije htela ni da čuje: Ne znam gde bih sada bila da sam isterala svoje!
Tijana Dapčević - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Tijana Dapčević na sceni je aktivna od 1999. godine i „za pojasom" ima brojne hitove. Njena publika čak i one starije dan-danas voli da pusti i posluša, međutim, na listi je i jedna pesma koju ona uopšte nije želela da snimi.

U pitanju je „Zemlja mojih snova", koja „živi" već pune dve decenije.

- Ne znam da li znaš za priču da ja uopšte nisam htela da snimam tu pesmu. Kad mi je Dragan Brajović Braja odsvirao tu pesmu na gitari, kad je otpevao taj tekst... „Šta je ovo, brzalica neka? Jesi li ti normalan, ja sam pevač, meni treba neka monumentalna balada, pa o, a, pa visine..." Kaže: „Nećeš se ti, Tijana, od toga 'leba najesti. Ovo ti je hit, jedan kroz jedan". Kažem: „Ma, kakvi, ne pada mi na pamet" - počela je ona u jednoj emisiji, pa je potom dodala:

„I spot treba da se snima?!"

Tijana Dapčević, ATAImages/Amir Hamzagić
 

- I, jedno dobra dva meseca su oni mene ubeđivali da ja to treba da snimim. „Snimi, šta, ništa ne gubiš". 'Ajde, okej. Kod Srđana Mobija (Čolić, iz „Mobi Dika") u studiju, tu sam pesmu snimila za 20 minuta. Bukvalno, ušla u gluvu sobu, capa, capa, zdravo, doviđenja prijatno, super. I, kao, treba da se snima spot. Sad i spot treba da se snima, pa zašto? - iznenadila se bila Tijana, a onda je nastavila rečima:

- „Ali ova pesma zaslužuje da ima spot", okej, ako imate viška para, nikakav problem, snimićemo i taj spot. I hvala im na svemu tome, jer da nisam to snimila... Ne znam gde bih sada bila. Verovatno bih bila profesor čela - otvorila je dušu Dapčevićka u „Dragi Bravo" podkastu, srećna što je onda ipak „spustila loptu", kada je ova numera u pitanju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike