Nekad im je policija dolazila na vrata zbog svađe: Tamara Todevska o odnosu sa sestrom Tijanom Dapčević

23.04.2023

21:51

0

Govorila je i o svojim hitovima

Nekad im je policija dolazila na vrata zbog svađe: Tamara Todevska o odnosu sa sestrom Tijanom Dapčević
Tamara Todevska - Copyright Profimedia

Pevačica Tamara Todevska bila je na pauzi, te se vratila na scenu novom pesmom.

Nekadašnja predstvanica Makedonije na Evroviziji, sitakla je da je njena pesma "Praud", koju je tada izvela u Izraelu, zapravo i njen najveći uspeh u karijeri.

Ipak, veruje u predstojećw projekte, a onda se osvrnula na svoj veliki hit ''1003''.

- To je dobra pesma, ostaje i posle 20 godina. Bezvremenska pesma, festival 2003. godine. ''Praud'' mi je lična karta. Pevam je i danas uživo na nastupima sa bendom i zvuči vrhunski. Kako je izašla ''Nijagara'', tako je krenuo posao. Napisala sam je prošle godine i samo sam čekala pravi trenutak kad da je izdam - ispričala je ona i dodala:

- Pratim intuiciju samo i tako sam rešila. Bila sam dugo vremena lavica u kavezu i pesma je napisana u tom momentu. Ova pesma je za sve ljude koji su se u trenutku osetili ugroženim, atakovani govorom mržnje, nepravedno etiketirani. Meni se svašta desilo u poslednjem periodu, i iz tog besa koji sam osećala se desila pesma - poručila je ona u "Premijera - Vikend specijal".

- Mi smo normalni ljudi. Za sve postoji rešenje, samo prvi korak je bitan i da žarko želiš. Smatram da je to velika greška, živimo u veoma brzom vremenu hiperprodukcije. Treba na tri meseca da se objavljuju pesme, ja sama sebe zaboravim, a kamoli publika. Ja sam starija generacija, moramo da se prilagođavamo trendovima. Imala sam puno nastupa posle Evrovizije - kazala je ona. Ovaj intervju prošao je i u priči o sestri Tijani Dapčević.

RTS prinscreen
Tijana Dapčević

- Nama je policija svaki dan dolazila na vrata zbog preglasne muzike. Kad smo Tijana i ja bile tinejdžerke onda su dolazili zbog tuče. Šalim se. Svađale smo se oko garderobe, ko je čiju majcu obukao. Ona se uvek postavljala prema meni kao da sam debil koji ima 16 godina. Druga mama. Sve delimo, sve znamo jedna o drugoj. O svemu pričam s njom. Vuk pravi muziku, večeras imamo seansu u studiju. Jako mi je drago što naša deca vole muziku. Hana je plesačica kakve Tijana i ja nismo bile nikada. Ona ima i glas. Znam da viknem ponekad, da ih izgrdim, ali popuštam jako. Oni iskorišćavaju to jako, opasni su manipulatori. Oni su dobra deca i to je najbitnije. Bezbrižnost je otišla u nepovrat. Svađaju se kao Tijana i ja, ali se obožavaju - otkriva Tamara .

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike