"Tad psujem na makedonskom" Tijana Dapčević otkrila kako je posle porođaja smršala skoro 50 kilograma i u kojoj situaciji izgubi kontrolu

19.05.2023

21:50

0

Prisetila se i neprežaljenog kolege, Tošeta Proeskog

"Tad psujem na makedonskom" Tijana Dapčević otkrila kako je posle porođaja smršala skoro 50 kilograma i u kojoj situaciji izgubi kontrolu
Tijana Dapčević - Copyright Printscreen ,,Show se nastavlja", TV Blic

Pop pevačica Tijana Dapčević gostujući u jednoj emisiji, progovorila je o brojnim aktuelnostima iz života i karijere, pa otkrila kako je uspela da smrša neverovatnih 43 kilograma nakon porođaja.

Kako je otkrila, svoje fotografije nakon porođaja je "spalila", jer je tada imala čak 115 kilograma.

- Uništila sam fotografije nakon porođaja. Spalila sam ih, jer sam u tom trenutku imala 115kg. Kada kažu da sam visoka, ma pusti ti to. Sto kila je sto kila. Sada imam 72kg, što je isto puno, ali Bože moj - iskreno je rekla Tijana.

Printscreen ,,Show se nastavlja", TV Blic
Tijana Dapčević

Potom je otkrila da nema nameru da više drži dijete, ali ipak se podvrgla posebnom režimu ishrane kako bi održala vitku liniju.

- Ma kakve dijete, upakujem te kile, imam preko 40 godina. Trenutno sam na autofagiji, posle 20 časova ne jedem ništa. Osam sati jedeš, šesnaest sati ne jedeš, tako to nivelišem - rekla je ona.

Pevačica je potom priznala kad se najviše iznervira i psuje na svom maternjem jeziku, makedonskom.

- Nije lepo kada te svi vole, to nije normalno! Mada nikad nisam dala ljudima povod da me mrze. U prevozu ne želite da znate kakva sam, e tad psujem na makedonskom jeziku - isrpičala je Tijana kroz smeh u emisiji "Šou se nastavlja".

Za kraj se osvrnula na pokojnog prijatelja i kolegu, neprežaljenog Tošeta Proeskog.

- Stalno je pevao i njegova misija je bila da leči ljude glasom i svojom divnom energijom. Ja nemam drugog objašnjenja nego da je Bog njega želeo gore da mu peva. Nemam drugo objašnjenje da neko tako mlad ode sa ovog sveta, promeni oblik ili šta god - priča Tijana.

Printscreen ,,Show se nastavlja", TV Blic
Tijana Dapčević

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike