Prvo oglašavanje Nikoline Pišek nakon sahrane supruga: Najbolnije od svega mi je što je Una izgubila oca...

18.05.2022

10:49

0

Autor: Marija Mitić

Voditeljka je skrhana zbog gubitka supruga

Prvo oglašavanje Nikoline Pišek nakon sahrane supruga: Najbolnije od svega mi je što je Una izgubila oca...
ATAImages/ Antonio Ahel

Vidoje Ristović, Istoričar umetnosti i suprug Nikoline Pišek, preminuo je 8. maja u 44. godini, a njegova iznenadna smrt najpre je šokirala njegove bližnje, kao i javnost.

Voditeljka se sada oglasila prvi put nakon sahrane i samo kratko rekla:

- Najbolnije od svega mi je što je Una izgubila oca, a ja osobu s kojom sam planirala da provedem život. Sve ostalo mi je sada - apsolutno nebitno - poručila je.

ATAImages/ Antonio Ahel
Nikolina Pišek i Vidoje Ristović

Podsetimo, Nikolina se oglasila uoči sahrane supruga, kada je na Instagramu uz fotografije na kojima su zajedno, se od njega oprostila potresnim rečima.

- Ovakvog te se želimo sećati. Nasmejanog, vedrog, u bojama, pod suncem. Sa svima nama.
Samo da je ovakvih trenutaka bilo više… Da nismo jurili za još jednom obavezom, za još nekom prilikom, čekali da se još nešto posloži da bismo mogli svi na okupu biti ovako srećni. Neki susreti nikada se ne dočekaju.

 

 

Ali i ovako sam bogata - i svi mi zajedno - bogata zbog svih neprocenjivih trenutaka s tobom koji bi mogli ispuniti i tri života. I hvala ti na svakom od njih. Oprosti mi i hvala ti na svakoj tuzi - i one su nas gradile. Hvala na ljubavi. Hvala na Uni. Živećeš u svakome od nas, dok dišemo. I gledaćemo te u tvojoj Uni i tvojoj Matei, i znati da smo s tobom dok one rastu tebi na ponos. Naš si. Putuj i ne brini… - napisala je Pišekova tada.

Bonus video:

24sedam

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti