„Da li to znači da sam ja sada deda?" Hit reakcija Nade Blam posle posete lekaru!

29.05.2022

21:06

0

Glumica je otkrila i kako još provodi vreme kao penzionerka, te koliko uživa u ulozi bake

„Da li to znači da sam ja sada deda?" Hit reakcija Nade Blam posle posete lekaru!
Nada Blam - Copyright Printscreen ,,Ako progovorim"

Nada Blam je gostujući u jednoj emisiji ispričala šta sve prati kao penzionerka, pa naglasila da najviše uživa kao baka. Starija unuka joj je, kaže, najbolja drugarica, dok je mlađa još uvek samo posmatra u čudu.

Takođe, glumica se u razgovoru s voditeljkom i pevačicom Gocom Tržan dotakla jednog svog odlaska kod lekara, kada je saznala da ima više muških hormona nego ženskih. Zbog toga, konstatovala je kako „sebe sada više smatra dedom".

- Penzioneri vole sve da gledaju od pijace do sek*a, nema šta ne vole, ali ovo je najbolje - rekla je u emisiji „Ako progovorim" Nada.

- Bože, koja si ti kraljica – nadovezala se bila Tržanova.

Nada Blam i Goca Tržan Printscreen ,,Ako progovorim"
 

- Pa ja sam penzionerka, zato i to znam, ali ne bih da ti otkrivam šta još sve gledamo, kad porasteš kazaće ti sa samo - dodala je glumica zatim.

- I ja za par godina postajem penzionerka – našalila se tada Goca, posle čega je glumica istakla da se sa njenim zanimanjem nikada zapravo ne ide u penziju, jer gluma ne može da ostari.

- Kod nas su muškarci pisci i zato se ja sada bavim pisanjem pod muškim pseudonimom, uglavnom u našim serijama nema toliki raspon godina kao u turskim, kod njih u dobrim produkcijama imaš raspon uloga od deteta do najstarijeg i svako nađe sebe tu, ali mislim da je sad počelo i kod nas tako. Ja sada igram te babe na primer – objasnila je sa osmehom i priznala kako je prošao jedan njen odlazak kod doktora.

Goca Tržan Printscreen ,,Ako progovorim"
 

- Kad sam otišla kod doktora, kaže mi ona da ja sada imam manji broj ženskih hormona, a više muških hormona zbog klimakterijuma, pa mislim se, to onda znači da sam ja sada deda, a ne baba. Muškarci se „zbabuše", ali kada je čovek lepo raspoložen onda mu je svako doba dobro - smatra Nada, koja ima dve unuke.

- To je ogromna radost, moja najbolja drugarica je moja unuka, ova veća, a ova manja me još uvek u čudu gleda – izjavila je ona.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike