Tržanova o temi o kojoj većina ćuti: Znam mnogo muškaraca koji se bave prostitucijom, ne znam što se samo žene apostrofiraju

22.04.2022

15:20

0

Kao i po običaju - bez dlake na jeziku je rekla šta misli, te zašla i u izvesne detalje

Tržanova o temi o kojoj većina ćuti: Znam mnogo muškaraca koji se bave prostitucijom, ne znam što se samo žene apostrofiraju
Goca Tržan - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Čitav region je nedavno potresala afera elitne prostitucije, u kojoj je uhapšeno više devojaka, kao i pojedinih poznatih ličnosti. Tim povodom, oglasila se i pevačica Goca Tržan pa bez dlake na jeziku prokomentarisala sve, ističući kako pripada onoj grupi koja bi prostituciju legalizovala na našim prostorima.

Takođe, gostujući u jednoj emisiji dotakla se i muškaraca u ovom, kako se često ističe, najstarijem zanatu. Tom prilikom, zapitala se - zašto se apostrofiraju žene.

- Svako ima svoje zanimanje... Prostitucija je najstarije zanimanje na svetu, što se mene tiče ja bih prostituciju legalizovala. U civilizovanim zemljama te žene plaćaju porez, imaju socijalno, penziono, idu na redovne preglede, čiste su, ne mogu biti bolesne ili da imaju bilo kakve probleme i u tom smislu i država profitira od njih i klijent je zaštićen - ispričala je bila Goca u „Sceniranju", ali nije se tu i zaustavila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

- Ne znam samo zašto se apostrofiraju žene koje se bave elitnom prostitucijom, pošto ja znam da ima mnogo muškaraca koji se bave prostitucijom, a drugo ne znam zašto se hapse samo pružaoci usluga, kada ja mislim da su podjednako krivi i korisnici usluga - izjavila je ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike