Svi smo mi prostitutke! Eva Ras oštro o kolegama glumcima

29.05.2022

09:41

0

Autor: Marija Mitić

Glumica se zalaže za legalizovanje prostitucije u našoj zemlji

Svi smo mi prostitutke! Eva Ras oštro o kolegama glumcima
balet_i_moda_10022022_0086 - Copyright G.G./ATAImages

Glumica Eva Ras zaprepastila je izjavom da se kolege iz njene branše bave prostitucijom. Ipak, ona je mislila na neki drugi vid "prodaje za novac", ali se takođe zalaže i za legalizovanje prostitucije u našoj zemlji.

- Pitam se zašto prostitucija u Srbiji nije legalizovana? Da je to regulisano ne bi se insuiniralo ko jeste, a ko nije. Inače, govorim svima da smo svi mi ku*ve - počela je glumica, pa objasnila na šta zapravo misli.

- Kada god, mi glumci, pristanemo da radimo neki posao za pare, a ne zato što nam je drag ili prihvatimo kod nekog poslodavca koji nam nije drag, to je sve prostitucija. E, tu prostituciju mi ne možemo legalizovati, ali ovu pravu bi država morala - rekla je Eva, a kada je u pitanju legalizacija marihuane, glumica je rekla:

G.G./ATAImages
Eva Ras

- Sve treba legalizovati, jer kad je legalizovano, onda to država može da drži pod kontrolom - zaključila je Eva za Informer.

Inače, Eva je poznata po svojim oštrim izjavama, a nedavno se baš zbog jedne takve našla u žiži, s obzirom da je u negativnom kontekstu komentarisala Anu Đurić Konstraktu.

- Ja ne znam šta je njih inspirisalo na to, ali mene je jeza podilazila kad sam slušala njenu pesmu, a kad sam te latinske rečenice na Guglu prevela onda sam bila potpuno šokirana. Ta rečenica da umetnica mora biti zdrava je direktno bila uvreda protiv mene... - rekla je između ostalog ranije glumica, a više o tome možete pročitati OVDE!

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike