Ilon Mask prekinuo tišinu: Suđenje Herdove i Depa privodi se kraju, a ovako milijarder gleda na čitavu situaciju!

28.05.2022

20:35

0

Svega nekoliko sati po završetku ročišta, načinio je potez o kom ne prestaje da se priča

Ilon Mask prekinuo tišinu: Suđenje Herdove i Depa privodi se kraju, a ovako milijarder gleda na čitavu situaciju!
Ilon Mask - Copyright AP Photo/Jae C. Hong, File

Kada je suđenje bivših supružnika Amber Herd i Džonija Depa u pitanju, mnogi su željno iščekivali glas Ilona Maska, kao bivšeg dečka poznate glumice. Međutim, kako se ispostavilo da se njegovo saslušanje ipak neće dogoditi, većina je digla ruke od toga da će se on ikako oglašavati akonto svega.

Ipak, pošto je u pitanju trenutno najpraćenije suđenje, tvit milijardera tek nekoliko sati po završetku ročišta - nije uspeo da promakne budnom oku najpre fanova kako zvezde „Akvamena", tako i „Pirata s Kariba".

Podsetimo, Amber i Ilon su se zabavljali nekoliko meseci, pa je on zbog toga i završio na listi potencijalnih „gostiju" na ovom suđenju, ali na kraju ipak nije svedočio. Razmatranje porote počelo je 27. maja i trebalo bi da donesu svoju odluku do 31, a svega nekoliko sati otkako je krenuo „krkljanac zbog presude", Mask je poručio:

- Nadam se da će oboje nastaviti dalje. Inače su zaista neverovatni.

 

 

Podsetimo, o romansi Herdove i Maska počelo je da se šuška u julu 2016. godine. U javnosti su se zajedno pojavili u aprilu 2017, pa i učinili svoju vezu „Instagram zvaničnom". Međutim, već avgusta iste godine tamošnje medije su preplavili napisi da su se ipak rastali.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike