Seka otvoreno o odnosu s Brajom, porodici, poslu i planovima za budućnost: Sve što imam će danas-sutra pripasti mojoj deci!

28.05.2022

15:55

0

Pevačica se nada da će treće dete biti kruna njene porodice i priznaje da, ovoga puta, priželjkuje ćerku

Seka otvoreno o odnosu s Brajom, porodici, poslu i planovima za budućnost: Sve što imam će danas-sutra pripasti mojoj deci!
seka_gotik_27122017_0015 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Seka Aleksić je nedavno svojoj publici predstavila novi album koji nosi naziv „Bioskop". Tim povodom, organizovala je i proslavu kako za prijatelje, tako i medijske ekipe među kojima je bila i 24sedam.

I, dok se uveliko priča o novim pesmama, te spotu za „Rane" u kom se pojavljuje njen suprug Veljko Piljikić, ona se osvrnula na brojne spekulacije o njenom odnosu s Draganom Brajovićem Brajom.

- Braja i ja smo u sasvim korektnim odnosima. Nema potrebe za insinuacijama i spekulacijama da sa nama nešto nije kako treba. Pokušavali smo da obnovimo saradnju, ali se još nije dogodila pesma koju bih ja mogla da iznesem na pravi način. Nadam se da ćemo u budućnosti sarađivati - izjavila je na tu temu Seka, piše „Blic", pa se dotakla i svog privatnog života, te planova da u septembru ponovo ode na vantelesnu oplodnju.

Seka Aleksić Antonio Ahel/ATAImages
 

Ovoga puta, priznaje, priželjkuje devojčicu, kao krunu njene porodice, a na pitanje da li su mali Jakov i Jovan svesni da im je majka poznata ličnost i kako na to reaguju njihovi vršnjaci, odgovara:

- Jakov i Jovan pričaju sa mnom na tu temu, ali ja time ne želim da ih opterećujem. Ja sam za njih majka, a ne pevačica. Druga deca su upućena u to čime se njihova majka bavi, ali nisu opterećeni da ih isputuju o tome, verovatno su još mali i nemaju toliku svest o tome. Videćemo kako će njihova okolina reagovati kada Jakov i Jovan porastu.

Kada su nekretnine i novac u pitanju, nije mnogo detaljisala, ali je svakako naglasila da će sve njeno danas-sutra pripasti upravo naslednicima.

- Sav novac koji sam u karijeri napravila i stekla zajedno sa svojim suprugom Veljkom, naravno da će pripasti mojoj deci. Neumesno je da pričam o tome da li sam otvarala specijalno za njih bankovne račune ili im namenila nekretnine. Jedno je sigurno, a to je da će biti obezbeđeni do kraja života.

Seka Aleksić Antonio Ahel/ATAImages
 

Na pitanje da ne želi možda još jednu Arenu, dala je komentar:

- Dve Arene su iza mene. Volim koncerte i naravno da će se u jednom trenutku ponovo desiti a kada, to je već pitanje (smeh) - zaključila je Aleksićeva za pomenute medije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike