Rej Liota je bio siroče, oca nikad nije pronašao! Sada mu je ispred porodične vile od pet miliona dolara ostavljena ruža (FOTO)

27.05.2022

09:37

0

Veliku pažnju privlačio je zbog 20 godina mlađe verenice

Rej Liota je bio siroče, oca nikad nije pronašao! Sada mu je ispred porodične vile od pet miliona dolara ostavljena ruža (FOTO)
rej liota profimedia-0694799219 copy - Copyright 24sedam/Profimedia

Slavni glumac Rej Liota preminuo iznenada u 68. godini dok je boravio u Dominikanskoj Republici na snimanju filma "Opasne vode", a ispred njegove kuće u Los Anđelesu u Kaliforniji ostavljena je ruža.

Ispred skupocene vile od pet miliona dolara, nakon što je javnost saznala da je preminuo, skroz je tiho, a kod garaže je parkiran džip, verovatno od njegove verenice Džejsi Nitolo s kojom je uskoro trebalo da se venča.

Liota je iza sebe ostavio i ćerku Karsen (23), koju je dobio u braku sa koleginicom Mišel Grejsi.

Rođen je u Nju Džersiju 18. novembra 1954. i prvih šest meseci života proveo je u sirotištu dok nije usvojen. Za života je pričao o tome što je bio siroče, ističući da nije znao svoje poreklo.

Profimedia
Rej Liota sa verenicom Džejsi Nitolo

- Usvojen sam tako da zapravo ne znam ko sam. Smatram da su moji majka i otac Italijani i Škoti. Pronašao sam svoju rođenu majku i ona je rekla da je mešavina nečega, a kad sam pitao šta je moj tata, nije htela ni da priča o tome. Kao da se nikada nije ni dogodilo - govorio je glumac.

Posle ne tako lepog detinjstva, uspeo je da uđe u svet glume i tada je upoznao glumcu Mišel Grejs sa kojom se i venčao 1997. godine i dobio ćerku. Brak im nije dugo trajao, pa su se razveli već 2004. godine.

Profimedia
Ruža ispred porodične kuće u Los Anđelesu

Novu sreću glumac je pronašao tek 2020, sa 20 godina mlađom Džejsi koja iz prethodnog braka ima četvoro dece. nekoliko puta uhvaćeni su na ulici kako razmenjuju nežnosti i svi su čekali kada će stati pred oltar.

Poslednjih godina nije se toliko pričalo o glumčevoj karijeri, koliko o njegovom zategnutom licu, koje jedva može razvući u osmeh jer je preterao s botoksom i fejsliftingom, iako je on uporno poricao da je ikada nešto radio, prenose strani mediji.

Photo by Evan Agostini/Invision/AP
Rej Liota

Inače, Rej je najpoznatiji po ulozi Henrija Hila u kriminalističkoj drami "Dobri momci", a gledali smo ga i u popularnoj seriji "Shades of Blue" s Dženifer Lopez.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike