Kortni Kardašijan želi da zatrudni po svaku cenu: Doktor mi je rekao da pijem spermu muža četiri puta nedeljno

27.05.2022

09:48

1

Ona je u rijalitiju ispričala sve o čišćenju organizma zarad bolje plodnosti organizma

Kortni Kardašijan želi da zatrudni po svaku cenu: Doktor mi je rekao da pijem spermu muža četiri puta nedeljno
Profimedia

Kortni Kardašijan se nedavno udala za Travisa Barkera, a kako je otkrila u poslednjoj epizodi rijalitija "Kardašijanovi", nastavljaju da rade na proširenju porodice.

- Rečeno mi je da će sperma pomoći mojoj plodnosti i da je pijem četiri puta nedeljno. To je u stvari proces čišćenja organizma Pančakarma, za otpuštanje toksina koji su se nakupljali godinama u telu, pa i na reproduktivnim organima - ispričala je Kardašijavova razgovor sa lekarom koji se bavi ajurvedskom medicinom.

Profimedia
Travis Barker i Kortni Kardašijan

Kortni je očigledno spremna na sve kako bi zatrudnela s Travisom, pa i da pije njegovu spermu.

- Isprobaćemo Pančakarma čišćenje. To je alternativna medicina, stara oko 3.000 godina, koja će izbaciti sve toksine koji su duboko u našim tkivima, kako bismo imali kvalitetnije jajne ćelije - objasnila je Kortni, koja je i sama inače okrenuta ovom životnom stilu.

Inače, ona je preduzela razne korake kako bi povećala šanse za začeće, uključujući opsežno čišćenje organizma, vaginalnu paru, te uljanu masažu kose.

- Nakon prethodnog čišćenja, napravićemo sedmodnevno čišćenje gde ćemo svaki dan ići u banju otprilike četiri sata dnevno - objasnila je Kortni i dodala:

- Izuzetno sam zahvalna što Travis ovo radi sa mnom. Mislim da to ne bih mogla da uradim sama. Osećam da je to nešto što moramo da radimo zajedno. Zajedno stvaramo bebu.

Bonus video:

24sedam

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti