Amber Herd se suočava za ozbiljnim problemima: Zbog optužbi Džonija Depa dobija pretnje smrću

26.05.2022

18:08

0

Glumica ističe da od početka suđenja „bije bitku“ sa hejterima

Amber Herd se suočava za ozbiljnim problemima: Zbog optužbi Džonija Depa dobija pretnje smrću
profimedia-0688938288 - Copyright Profimedia

Skoro dva meseca traje suđenje bivšeg glumačkog para - Amber Herd i Džonija Depa. Naime, glumica je optužila holivudsku zvezdu za nasilje u porodici, a sve do dan-danas nije utvrđena prava istina. 

Prilikom svakog ročišta par je iznosio „prljav veš“ iz turbulentnog braka, saslušavani su lekari, psiholozi, ali i svi oni koji su svedočili bilo kakvom njihovom sukobu. 

Youtube screenshot, Global news
Džoni Dep

 

Herdova je prilikom današnjeg izlaska porotnicima priznala da se suočava sa svakodnevnim uznemiravanjem i pretnjama smrću zbog optužbi koje je iznela na račun poznatog glumca. 

Govoreći kroz suze Herd je u sudu u Virdžiniji rekla da je bila maltretirana, ponižavana, kao i da svaki dan dobija pretnje otkako je optužila zvezdu „Pirata sa Kariba“ za fizičko i seksualno zlostavljanje, prenosi Rojters.

Tanjug/AP Photo/Steve Helber, Pool
Amber Herd

 

- Ljudi žele da me ubiju i to mi govore svaki dan, čak i to da žele da stave moju bebu u mikrotalasnu - rekla je Amber Herd, koja je usvojila devojčicu pre godinu dana.

Podsetimo, Dep je tužio Herd za 50 miliona dolara i tvrdi da ga je oklevetala kada je sebe nazvala „javnom ličnošću koja predstavlja primer zlostavljanja u porodici“, a ona je tražila 100 miliona dolara zato što je glumac ukaljao njen ugled time što je njegov advokat rekao da su njene optužbe „čista prevara“.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike