Amber Herd konzumirala kokain pred sudijom?! Snimci obilaze svet brzinom svetlosti! (VIDEO)

07.05.2022

19:25

0

Suđenje je privuklo ogromnu pažnju javnosti i zato nijedan detalj fanovima - ne može da promakne...

Amber Herd konzumirala kokain pred sudijom?! Snimci obilaze svet brzinom svetlosti! (VIDEO)
profimedia-0684630858 - Copyright Profimedia

Ubrzo nakon što je počelo suđenje bivših supružnika Amber Herd i Džonija Depa, dobilo je i naziv - suđenje godine. Malo je onih koji ga pomno ne prate, kako zbog njegovog, a tako i sada njenog „prljavog veša" koji gotovo da ne prestaju da svakodnevno „prosipaju" u javnosti.

I osim na pojedinim televizijama - dostupno je na Jutjubu, a samim tim i na brojnim društvenim mrežama, gde se pojedini delovi posebno ističu. Najskorije je objavljen snimak kako Amber rida u sudnici, govoreći o dramama koje je proživljavala s Džonijem, što je odbrana međutim nazvala „performansom njenog života".

Među najnovijim snimcima na Instagramu, te Tviteru, sa druge strane, Herdova je izvrgnuta ruglu jer je navodno, na veliki šok javnosti, konzumirala kokain naočigled sudije. Iako za to ne postoje jasni dokazi, način uzimanja maramice pa brisanja nosa ju je, prema pisanju korisnika poenutih društvenih mreža, „odao".

- Amber šmrče kokain usred svedočenja, to je najluđa stvar koju sam ikada video. Devojka nije normalna... Šta je sledeće? - piše na snimku koji je s TikToka prenesen na Instagram u par klikova.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Izaac (@ifinator_05)

 

Na Tviteru tek „vlada ludnica":

- Svašta sam u životu radio, ali nisam imao petlje za kokain u sudnici.

 

 

Inače, nekadašnja medicinska sestra Erin Felati prokomentarisala je snimak, prenosi „Distractify" i to na osnovu iskustva koje je imala sa Herdovom.

- Imala je problema s anksioznošću i ljubomorom. Pojavljivali su se, međutim, vremenom, nisu bili baš stalno prisutni - počela je bila ona, pa dodala i bolesti zavisnosti, te to da je glumica svakodnevno ispijala po tri čaše vina i uzimala kokain.

Prema njenim rečima, Amber je na događaju „Coachella" 2016. godine, na primer, 24 sata provela pod dejstvom rekreativnih droga, a zatim je objasnila kako je glumica odrastala u problematičnom okruženju.

Navodno i roditelji su joj bili zavisnici.

Podsetimo, suđenje Herdove i Depa je iduće nedelje na pauzi. Prethodno, ona je šokirala svojim iskazom tokom kog se i slomila, te plačući govorila šta joj je Džoni priređivao, a više o tome možete pročitati OVDE.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike