Sud doneo konačnu odluku da li je Devin sin Miroslava Ilića: Mirjana se obratila novinarima, pevač pobegao! (FOTO/VIDEO)

23.03.2022

15:13

8

Kada se sve završilo, pevačeva nekadašnja ljubavnica ispričala je šta očekuje od tužbe koju je ona dobila od njega

Sud doneo konačnu odluku da li je Devin sin Miroslava Ilića: Mirjana se obratila novinarima, pevač pobegao! (FOTO/VIDEO)
Mirjana Antonović, Miroslav Ilić - Copyright ataimages/24sedam

Miroslav Ilić i Mirjana Antonović napustili su Palatu pravde nakon suđenja koje je počelo u 14.30 sati na kome je pala konačna odluka posle 14 godina - da li je pevač otac njenog sina Devina.

Međutim, ni jedna ni druga strana još neće znati šta je sud odlučio. Nakon što su napusti sud, Mirjana se sa advokatom Vilijamom Paspalovskim obratila medijima, dok je pevač pobegao sa advokatima na izlaz kroz garažu kako bi izbegao brojne medijske ekipe.

- Prvostepeni postupak je okončan. Kada budemo dobili odluku suda možemo da vam saopštimo kakava je situacija. Sutra će biti mnogo zanimljivije, moći ćemo da pričamo o svemu onome što se nalazi u krivičnoj prijavi, koju je protiv Mirjane Antonović podneo Ilićev punomoćnik - istakli su, a zatim pojasnili šta će se dalje dešavati.

- Nezadovoljna strana ima pravo da podnese žalbu Apelacionom sudu. Kada bude stigla, možemo samo da vas obavestimo da je doneta prvostepena presuda, i ono što zakon kaže - ili je usvojen tužbeni zahtev ili odbijen. Znamo samo da je postupak okončan - istakao je advokat Paspalovski koji zastupa Antonovićevu.

24sedam
Mirjana Antonović

Zatim je ona kratko istakla kako se oseća posle svega.

- Ovo je sve veoma stresno, utiče na zdravlje. Svakome bi ovo bilo stresno, ne samo meni. Osećam stres, lupanje srca, to su te posledice. Volela bih da se to okonča. Ova situacija je bespotrebna. Ne smem ništa da pričam - poručila je ona.

Već sutra, 24. marta, nekadašnji ljubavnici sastaće se ponovo na sudu, jer je Miroslav Ilić podneo tužbu protiv Mirjane Antonović za povredu tajne postupka, tvrdeći da je ona u javnost iznela detalje  sa suđenja.

ATAImages/ Antonio Ahel
Miroslav Ilić pred početak suđenja

Podsetimo, Antonovićeva i slavuj iz Mrčajevaca imali su ljubavnu romansu pre 30 godina dok je bio u braku, a ona je zatim ostala u drugom stanju. Međutim, u jednom trenutku odlučila je da ne dopusti da pevač izbegne DNK test, te podnela papire sudu kojima je želela da dokaže da je on otac njenog sina Devina s kojim živi sama u Americi.

Inače, jedan od svedoka na proteklim ročištima u procesu za dokazivanje očinstva, bila je i Miroslavljeva koleginica Lepa Brena, koja se druži sa Mirjanom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike