Stigla je sudska odluka! Miroslav Ilić i Devin Antonović su otac i sin: Mirjana Antonović zaplakala od sreće (FOTO)

26.05.2022

15:42

4

Mirjana je na društvenim mrežama podelila da je njenoj agoniji konačno došao kraj


Komentari (4)

Braco

27.05.2022 05:19

Bio bi srećan da ga i ja imam ne jednog nego deset,a ne praviti sprdnju sebi i porodici čovekovo bogatstvo su deca a ne materijalno,Zato slavuj iz mrčajevaca da upiše večernju školu za vaspitanjei čovekoljubivost.

Nena

27.05.2022 19:11

E svašta. Od tatka posebno. A i od ovih sto su se sad setili.

Milica

28.05.2022 07:01

Dragi Miroslave. Završili smo zajedno gimnaziju u Čačku. Važio si za dobrog momka, odličan učenik, zabavljao se sa Gordanom. Bio ti je prof. matematike Marin razredni starješina. Meni je bila razredna prof. istorije Nada Polovina. Ja sam se zabavljala sa Mijatom Mijatović. Bila su to srećna vremena. Ali, dalje, životni putevi bili su , kakvi jesu. Prihvati svoga sina. Ako te on hoće, posle svega šta se izdešavalo.

Zoi

31.05.2022 13:25

Miroslave imaš li ti bar gram mozga u glavi ii ga je korona uništila. Deca ne stvaraju roditelje ,nego roditelji decu. Čovek ne možeš postati ako nisi ni prestati ako jesi. Iaš li ti bar malo morala u swebi.Budi ponosan, Devin je ljudina obrazovana, svetsi lik . Svako bi oželeo takvog mladića za sina, a ti?????????Zbogom pameti. Ugledaj se na pok. Marinka Rokvića, bio je čoek za sva vremena i priznao svog vanračnog sina iz Kanade. Braća se obožaaju i druže. Njegova supruga je njegovog vanbračnog sina prihvatila kao svoje rodjeno dete i obožava ga. Gde su ti kodexi, empatija prema biću koje si ti stvorio. Praviš najveću nesreću od sebe. Bog će ti suditi,nećeš moći d umreš dok se ne ispovediš za svo zlo oje čiiš ovoj divnoj i požrtvovnoj majci i prelepom Devinu, koji liči na tebe.

Preporučujemo