Tijana eM o prozivkama, novoj simpatiji i promeni karijere: Ovim bi se bavila da nije pevačica

11.12.2021

07:45

2

Nikad iskrenije i otvorenije je mlada pevačica odgovarala na pitanja pripadnika sedme sile

Tijana eM o prozivkama, novoj simpatiji i promeni karijere: Ovim bi se bavila da nije pevačica
tijana milentijevic (1) - Copyright 24sedam/N.V.

Tijana Milentijević, koju mnogi znaju kao "Žena od sultana" zbog njenog najvećeg hita. Na snimanju novogodišnjeg programa Granda pojavila se u izazovnom izdanju, sa novom bojom kose koja nikog nije ostavila ravnodušnim. Ovom prilikom razgovarala je sa pripadnicima medija, među kojima je bila i ekipa 24sedam, te je otkrila otkud promena, odgovorila na prozivke, priznala da li je zaljubljena, ali i čime bi se bavila da nije pevačica.

24sedam/N.V.
 

Kažu da žene menjaju boju kose kada im se dese neke promene u životu, je l' to i kod tebe slučaj?

- Ja volim često da menjam boju kose, ali na ovu promenu me je naterao moj frizer. Ja nisam baš želela toliko, ali su za sada pozitivni komentari. Kod mene nije slučaj da okrećem novi list, a i moja mama ima ovu boju kose, pa sad više ličimo (smeh).

Šta kažeš za one koji tvrde da ti se desio hit koji mnogima nije i da se tako nešto neće ponoviti?

- Znala sam ja da će svaku narednu pesmu upoređivati sa "Ženom od sultana". Ta numera je poslala fenomen, a ako bilo koja moja pesma dostigne istu popularnost, ja ću biti presrećna. Ne pogađaju me komentari, najbitnije mi je da svojoj publici dajem nešto novo i kvalitetno.

Znamo da si vredna na poslovnom planu, a je l' se dešava nešto na ljubavnom?

- Pa ne, nemam dečka, imam simpatiju. Slobodna i srećna, to je sve. Ja sam katastrofa kada se zaljubim, ne vidim nikog na svetu osim te osobe, što smatram da je loše. Jako se brzo vežem. Ali valjda ću, kako budem starija, da se to promeni, ako se desi da se neka ljubav završi, da mi bude lakše. Sve svoje veze sam ja završavala, ali sam i patila. Ja ih završim jer ne ide, a i zbog toga sam tužna. Trudim se da tad usmerim sebe u nekim drugim stvarima.

24sedam/N.V.
 

Šta bi promenila kod sebe?

- Možda bih volela da imam više samopouzdanja i da verujem u sebe, trudim se da to promenim. Bolje je nego što je bilo ranije, ali i dalje učim.

Pominju se američke turneje u poslednje vreme, pa naravno i zarada. Šta si ti uspela da zaradiš?

- Od cele te turneje meni je najbitnije što sam to tako mlada videla, sa 22 godine. Zaradili smo i videli svašta za kratak vremenski period, spojili smo lepo i korisno. To se sigurno tako neće ponoviti.

Šta je sa stanom koji si pominjala da ćeš kupiti?

- To je sad sve u pripremi, ja sam jako nestrpljiva što se toga tiče. Ali kupila sam novi auto. Počastila sam se, volim automobile, a stan, eto nadam se da će kroz godinu dana. Što se tiče auta, neću reći koliko sam platila, ali ću reći da je nova "C klasa", pa je sve jasno.

24sedam/N.V.
 

Kako provodiš slobodno vreme i da li ga uopšte imaš?

- Ma imam, naravno, koristim ga tako što idem u kupovinu, sa prijateljima, pomalo izlazim, šetam, treniram ako stignem, mada sam tu teška, to me mrzi (smeh).

Da nisi pevačica, čime bi se bavila?

- Možda će to vama čudno sada da zvuči, ali verovatno bih bila stomatolog ili hirurg. To me interesuje od malih nogu, ali kako radim od prve godine srednje, znala sam da to neću moći da postignem. Tako da sam se odlučila za prava i da budem pevačica.

Da li si u kontaktu sa bivšim dečkom iz Bugarske?

- Jesmo, ne u konstantnom, ali čujemo se ovako, pošaljemo nekad jedno drugom poruku, kako si, šta radiš, to je sve.

24sedam/N.V.
 

Prozvali su te "kraljicom bakšiša", je l' ti to kompliment?

- Pa izgleda da u ovom našem poslu jeste, ali situacija je drugačija od one koja se vidi. Tu je recimo 10 pevača koji su pogođeni za određenu cenu i mi to uzimamo kroz taj bakšiš. Tako da to zapravo i nije bakšiš, samo izgleda tako.

Šta je još Tijana ispričala pogledajte u nastavku:

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike