Daleko sam ja od starlete, imam fakultet: Suzana Mančić otkrila koliko je zarađivala dok je bila „Loto dama“

24.05.2022

19:54

0

Kako je objasnila, nikada se nije libila posla i novca joj nikad nije manjkalo

Daleko sam ja od starlete, imam fakultet: Suzana Mančić otkrila koliko je zarađivala dok je bila „Loto dama“
restoran_mio_14102021_0016 - Copyright G.G./ATAImages

Suzana Mančić ima bogatu biografiju, od pevačice, glumice do voditeljke. Danas važi za jednu od negovanijih žena sa naše javne scene, a nosila je i titulu „Loto devojke“. 

Za nju svi kažu da je multitalentovana. Sve joj ide od ruke, a zbog toga je dobila i titulu „starlete“, koju su joj dodelile pojedine dame sa scene. Ovo je nekadašnju voditeljku nasmejalo, ali je morala da istakne da ona ne spada u taj „soj“. 

Pintscreen ,,Sceniranje" Kurir TV
Suzana Mančić

 

- Ja sigurno sebe ne svrstavam u starlete i to je stvarno smešno. Drago mi je da se ta neka mlađa generacija poziva na mene, ali ja sam daleko od starlete, jer ja pre svega imam mnogo škole, imam fakultet, mnogo snimljenih nosača zvuka, mnogo estradnog i televizijskog iskustva, tako da... Eto, da se ne bi uvredile ja sam se nasmejala.

Bila je najpoznatija „Loto dama“, o njenom uspehu se i dan danas priča, a sada otkriva kako je izgledalo kada je dobila poziv za taj posao.

ATAImages/ Antonio Ahel
Suzana Mančić

 

- To je potpuno bila jedna nepoznanica, ja nisam znala ni šta treba da radim, borila sam se da budem domaćica tih 5-7 minuta koliko je trajalo izvlačenje i niko nije mogao da pretpostavi da će to da doživi toliku uspeh, a bio je - priča Suzana i otkriva da je mnogima bila talija:

- Nego šta nego sam bila, niko nije častio, ali nema veze. Ja sam imala mogućnost da zaradim mnogo novca, zato što volim da radim i ništa mi nije bilo teško - rekla je Mančićeva za „Republiku“. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike