„Umesto novca, dobila sam ključeve od kola kao bakšiš!" Hitovi sa Sarinih nastupa: Često „padne" i koji komad nakita!

22.05.2022

10:32

1

Pevačica objašnjava šta od gostiju prihvata, a šta nikako ne, znajući da će sutra biti kajanja...

„Umesto novca, dobila sam ključeve od kola kao bakšiš!" Hitovi sa Sarinih nastupa: Često „padne" i koji komad nakita!
Sara Reljić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Govoreći o svom poslu, te i uopšte karijeri, pevačica Sara Reljić objašnjava da je i kod nje bilo, kao i kod drugih izvođača - dosta odricanja. Međutim, ona se trudila da brojna emotivna rastrojstva leči upravo pesmom, pa je tako „istrenirana" da sve zaboravi čim stane na binu.

- Mnogi misle da je pevačima lako i da je naš novac lako zarađen, zapravo, ja trenutno nastupam sa gipsom na ruci. Pevači često budu u situaciji da moraju da pevaju kada prolaze kroz najteže životne situacije, a neretko i propuste važne trenutke sa porodicom, jer tog dana moraju da rade - počela je Sara za „Alo" pa nastavia o tome koliko voli svoj posao, ali je i pobrojala neke hitove s nastupa, kad joj je mnogo šta nuđeno kao bakšiš umesto novca.

 

 

Nakit, kola...

- Nedavno se dogodila situacija da mi je čovek umesto novca, kao bakšiš dao ključeve od automobila. To sam, naravno, vratila. Mnogi ljudi kada daju sav novac iz džepa, a pogodi ih pesma poklanjaju različite stvari, ali ja to ne prihvatam jer znam da su pod dejstvom alkohola i da će se verovatno sutradan kajati. Novac prihvatam i nakit, pošto mi i to često poklanjaju - iskrena je Reljićeva, koja se zatim osvrnula i na svoj privatni život, ali i druge poslovne planove.

- Jako sam zadovoljna što mi karijera ide u ovom pravcu, nikada nisam želela da se gradim na osnovu skandala i uverena sam da je upravo moja dobra reputacija jedan od razloga zbog kojeg su me pozvali da učestvujem u Internacionalnom izboru za Mis kao predstavnica Srbije. Planiram da se i u budućnosti bavim manekenstvom, ali i pevanjem. Uskoro objavljujem novu pesmu, baladu za koju sam sama pisala i muziku i tekst... - rekla je ona, koja tvrdi da joj je trenutno i lakše što je sama.

- Nemam vremena da se posvetim partneru, a ne volim površne odnose i onda mi je lakše da budem sama. Kada naiđe neko ko će me razumeti i sa kim ću se slagati, upustiću se u odnos, do tada mi je bolje da budem sama. Iskreno, ne vidim sebe pored osobe koja radi od devet do pet, mislim da samo neko ko ima sličnu profesiju može da razume moja stalna odsustva i putovanja - zaključila je za pomenute medije.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike