„Što bi rekla moja nana... !" Šabanovićeva baka imala uslov za snaju: Da li je zadovoljna Aleksandrom?

18.05.2022

17:32

0

Pevački par je oko dva meseca u vezi, a upoznali su se na jednom njenom nastupu

„Što bi rekla moja nana... !" Šabanovićeva baka imala uslov za snaju: Da li je zadovoljna Aleksandrom?
grand_specijal_03032022_0122 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Aleksandra Mladenović i Isak Šabanović zajedno su oko dva meseca. Upoznali su se pošto je on otišao na jedan njen nastup i ne nadajući se da će „sevnuti bilo kakve varnice", uzimajući u obzir to da je dugo govorio kako mu je teško da, zbog prirode posla, pronađe lepšu polovinu.

- Sad je malo teže naći curu, to svi znaju. Teško je naći osobu koja će me gledati kao Isaka, a ne kao pevača Isaka, a drugo teško je i zbog posla. Evo dajem primer, nađem curu u Beogradu, a ja sam sutra u Sloveniji i misliš da će mi verovati da ja tamo neću da švrljam. Nije to do mene, već do nje je koliko će mi verovati - izjavio je on pre nekoliko meseci, prenosili su mediji, dodajući kako bi i njegova porodica volela da se on skrasi.

Aleksandra Mladenović Antonio Ahel/ATAImages
 

- Trudim se da nađem nekog, što kaže moja nana samo nek' je zaposlena. Nemaju moji problem ko je i šta je, čime sa bavi, samo da radi, da ima posao. Ako njihov Isak stane da ima ko da ga hrani (smeh) Misle oni na mene – objasnio je bio u „Praktičnoj ženi", pa nastavio:

- Ne tražim je u biblioteci, no u kafani, to mi je posao. Ali nadam se da će biti neka srodna dušica.

Inače, prema pisanju „Grand onlajna", nema sumnje da je baka i te kako zadovoljna izborom poznatog unuka. Aleksanda je ipak jedna od najlepših, ali i najuspešnijih pevačica.

Podsetimo, pevač se posle saznanja da je u vezi sa pevačicom oglasio za 24sedam i otkrio kako su se smuvali.

- Upoznali smo se tako što sam ja otišao na Aleksandrin nastup. Posle kratkog vremena našli smo se kao gosti na jednoj svadbi. Meni se Aleksandra zaista svidela, ali ja sam stidljiv, nikad u životu ne bih mogao da joj priđem. Da mi ona nije prišla, sada ne bismo ni bili zajedno, ključnu kartu je zapravo ona odigrala. Počeli smo da se zabavljamo 1. marta, a ono čime me je osvojila jeste njena harizma - rekao nam je Šabanović.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike