Seki Aleksić doktorka naredila da smrša zbog vantelesne oplodnje: Polako se pripremam

23.05.2022

17:00

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica se polako priprema za vantelesnu oplodnju koja je očekuje u septembru

Seki Aleksić doktorka naredila da smrša zbog vantelesne oplodnje: Polako se pripremam
seka_aleksic_19052022_0094 - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Seka Aleksić je poslednjih dana pokazala zavidnu liniju, a otkrila je i da je bila na posebnom režimu ishrane. Pevačica je uspela da smrša deset klograma, a sada je priznala da je to učinila po savetu doktorke, s obzirom da želi da se podvrgne vantelesnoj oplodnji.

- Pripremam se za vantelesnu, a doktorica mi je rekla: 'Čim se ugojiš, znaj da moraš da smršaš ako planiraš da zatrudniš', tako da se ja polako pripremam, pa, videćemo šta će biti u septembru - rekla je pevačica i potom odala svoju tajnu za brzi gubitak suvišnih kilograma.

24sedam/Danica Božović
Seka Aleksić

- Dijeta je vrlo jednostavna, probušila sam kašiku. Tačnije, ništa nisam jela. Veljko se nudio da mi sprema zdrave obroke, ali ja sam rekla "ne". Ja sam osoba koja, ako proba nešto što joj se dopada, ne može stati na samo nekoliko zalogaja, tako da sam rešila da ova dijeta bude radikalna. Jela sam jabuke, neku supicu, potaž...- rekla je Seka za Story.

Inače, Seka Aleksić je majka dva sina, Jovana i Jakova, koje je dobila u braku sa Veljkom Piljikićem i oba puta se podvrgla upravo vantelesnoj oplodnji. Ona je u par navrata istakla kako bi volela da rodi barem još troje dece.

Antonio Ahel/ATAImages
Seka Aleksić

- Zamisli da rodim blizance! - rekla je ona u jednoj emisiji i dodala:

-  Koliko god da Bog da, ja sam zadovoljna. Mada i da ne bude više, ja sam srećna i zadovoljna. Ostvarila sam se kao majka i to je ono što sam dugo želela - rekla je Aleksićeva nedavno.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike