Ne gledam je kao kolegu: Slađa Alegro o druženju sa Sekom Aleksić, progovorila i o Konstrakti

19.05.2022

20:45

0

Pevačica je istakla da ne želi da komentariše ovu vrstu muzike, jer je, kako kaže, ne razume

Ne gledam je kao kolegu: Slađa Alegro o druženju sa Sekom Aleksić, progovorila i o Konstrakti
seka_aleksic_19052022_0026 - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Slađa Alegro se u pratnji supruga večeras pojavila na promociji novog albuma Svetlane Seke Aleksić kako bi joj pružila podršku i pokazala koliko poštuje njen rad.

Seka je objavila album pod nazivom Bioskom, kako se inače, i zove jedna od njenih novih numera, a Slađa je za predstavnike medija otkrila i da li su njih dve zajedno nekada otišle u bisokop. 

- Jao, pa mi nikada nismo bile u bioskopu, što ne znači da nećemo - rekla je Slađa, pa otkrila kakva je Seka privatno, kada se kamere ugase. 

Antonio Ahel/ATAImages
Seka Aleksić

 

- Pa divna je. Ja mislim da to i ptice na grani znaju koliko je ona meni draga i koliko je zasita volim onako iskreno i od srca. Ne doživljavam je kao kolegu, to je nešto drugačije i na drugom nivou - istakla je Slađa.

Antonio Ahel/ATAImages
Slađa Alegro sa suprugom

 

Nezaobilazno pitanje je bilo i kakvo mišljenje Slađa ima o srpskoj predstavnici, Ani Đurić Konstrakti na Evrosongu, ali i njenom plasmanu. 

Printscreen/YouTube/RTS Oko
Konstrakta

- Ne mislim ništa stvarno. Evrovizija je bolna tema za mene, zato što mi se čini da nisam dovoljno kompetentna za novu muziku. Ima par numera koje sam uspela da propratim, ali je svakako daleko od onoga što je bilo ranije. Ja sam za malo više muzike i pevanja...Ne, ne kažem da mi se ne sviđa, nego ne mogu da komentarišem nešto što ne razumem. Svakako sam želela da se što bolje plasira, devojke od prošle godine su mi bile fenomenalne - rekla je Slađa.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike