Seka Aleksić otvorila sezonu kupanja u svojoj vili od pola miliona evra, a osim raja na zemlji, pokazala i kokošinjac! (FOTO)

23.05.2022

11:56

0

Folkerka uživa među palmama u Staroj Pazovi, ali gaji i domaće životinje

Seka Aleksić otvorila sezonu kupanja u svojoj vili od pola miliona evra, a osim raja na zemlji, pokazala i kokošinjac! (FOTO)
seka aleksic ova - Copyright Instagram printscreen/seka_aleksic

Seka Aleksić otvorila je sezonu kupanja i sunčanja u svojoj vili u Staroj Pazovi, pa je iznova pokazala gde će uživati sa porodicom tokom leta.

Ona je objavila snimke bazena koji je ušuškan među zelenilom, a pored su ležaljke i ljuljaške sa baldahinima za baštu u kojima pevačica naizmenično uživa. Tu je i sauna koju je seka nedavno dodala kao jedan od kutaka gde se opušta.

Protekli vikend Seka je sa porodicom vreme provela upravo u oazi koju je godinama ulepšavala, ali je pokazala i kokošinjac o kome danima unazad govori.

Folkerka je sa sinovima Jakovom i Jovanom uživala u dvorištu među palmama, a onda su otišli do kokošinjca koji je trenutno prazan.

Podsetimo, pevačica je ispričala da je od supruga Veljka tražila za rođendan kokošinjac, a zatim i da sama čisti oko kokošaka koje gaji.

 

 

- U kokošinjcu se osećam kao kokoška, kada sam dobila kokoške bila sam presrećna. I da znate, oko njih sama čistim, ljudi misle da to neko radi za mene, a ja sama uzmem lopatu pa polako. Počela sam već da im dajem imena i jako mi je zabavno sa njima - ispričala je ona nedavno za Nova.rs.

Inače, ovu vilu Aleksićeva je dugo uređivala po svom ukusu, a kako su mediji prenosili, velelepna kuća sada vredi oko pola miliona evra i nalazi se na oko 100 ari placa. 

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike