Ispričala sve o pomirenju sa Karleušom! Seka shvatila da je pogrešila, pa oprostila Jeleni: Svi moramo da spustimo loptu (VIDEO)

21.05.2022

06:45

0

Pevačica je na promociji albuma otkrila još neke detalje iz života

Ispričala sve o pomirenju sa Karleušom! Seka shvatila da je pogrešila, pa oprostila Jeleni: Svi moramo da spustimo loptu (VIDEO)
seka_aleksic_19052022_0069 - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Seka Aleksić je u četvrtak veče održala promociju svog novog albuma „Bioskop“, kako glasi i jedan njen novi singl. U crnoj elegantnoj haljini i cvetom u kosi dočekala je svoje goste i pokazala im na čemu je radila prethodnih godina, a pričala i o svađi sa kolegama sa estrade, braku, deci...

Pevačica je posle pet godina fanove obradovala sa sedam novih pesama, od čega je za dve snimila i visokobudžetni spot, a u jednom od njih, za "Rane", glavnu ulogu ima i njen suprug Veljko, koji se pokazao kao izuzetan model i glumac.

Antonio Ahel/ATAImages
Seka Aleksić

U intervjuu za 24sedam, Seka je progovorila i o temi koja se proteklih dana provlačila u medijima, a to je njeno pomirenje sa Jelenom Karleušom, pa smo se iznenadili njenom reakcijom.

- Rekla sam to pre neki dan, i ne bih da se ponavljam. Ovde smo došli zbog promocije albuma, pa hajde o tome da pričamo. Pričali smo o tome u medijima i društvenim mrežama, ako bilo šta kažem sada, to bi bilo samo ponavljanje - kaže ona i otkriva da li su nesuglasice na estradi plus ili minus u karijeri: 

ATAImages/ Antonio Ahel
Jelena Karleuša

- Sve zavisi od situacije. U nekom momentu svi mi moramo da spustimo loptu. Kada si stariji, drugačije razmišljaš. I možda to što ti pitaš, ja neću da kažem (smeh), ali divna je stvar kada čovek shvati da je pogrešio i želi to da ispravi. Ja sam u toj situaciji to i pokazala. 

 

Antonio Ahel/ATAImages
Seka Aleksić i Veljko Piljikić

Pošto je sada završila album, Aleksićevu svi stalno pitaju o proširenju porodice, što je i tokom njene promocije bio slučaj.

- Nadam se, ako Bog da. Ja sam zadovoljna i ovime što mi je dao, ako bude dao još, biću presrećna. 

Kako je istakla ona nikada ne plače, a smeje se svakoga dana, a za njen osmeh su zaslužna deca i suprug. 

Antonio Ahel/ATAImages
Seka Aleksić

 

- Mene moja deca toliko oraspolože, da mene u tom smislu ništa ne može da poremeti. Ja sam srećna mama, supruga i stvarno uživam u svemu tome. Na mene ne mogu da utiču ni negativni ljudi ni okruženje. 

Seka je imala privilegiju da se na njenom albumu nađu i tri pesme koje je napisala Marina Tucakovića, a šta je ona rekla o toj saradnji, pogledajte u nastavku: 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike