Menjam pelene! Andrija Milošević o slatkim mukama: Ja sam tata koji radi sve što tate treba da rade

21.05.2022

15:43

0

Glumac je ispričao da se ne libi nikakvih obaveza i da u svemu pomaže svojoj izabranici

Menjam pelene! Andrija Milošević o slatkim mukama: Ja sam tata koji radi sve što tate treba da rade
Milan Maricic/ATAImages

Glumac Andrija Milošević i njegova emotivna partnerka Aleksandra Tomić, nedavno su postali roditelji dečka Relje. Slatke muke im tek predstoje, a Andrija kaže da se ne libi nikakvih obaveza, te da on i pa čak ni da menja pelene.  

- Menjam pelene, tata sam, tata koji radi sve što tate treba da rade. Sve znam i radim, Sandra i ja zajedno - rekao je Andrija i ističe da sve obaveze deli na pola sa izabranicom: 

ATAImages/ M.M.
Andrija Milošević i Aleksandra Tomić

 

- Daleko sam od onog tipa kao sad „majka sve radi, a ti ništa“. Ne, mislim da sve treba da bude pola pola, da se pomogne, da to bude prava priča, drgačije ne priznajem - kazao je Milošević za Telegraf.rs.

Uloga oca ga je, kako kaže, promenila nabolje. 

- Isti sam koji sam bio, sada imam još više razloga da budem srećan i sreću delim sa drugima, to vam dete napravi. Ono je generator nežnosti - ispričao je glumac, pa istakao da je za najbitnije deci od malih nogu usaditi prave vrednosti. 

Antonio Ahel/ATAImages
Andrija Milošević

- Mnogo je važno da su nam deca živa i zdrava i ono šo poručujemo deci pravo, to je ono što nam sada treba. Da nam deca ne žive u paklu laži i katastrofalnih stvari koji ih navode na to da misle da je nešto dobro, a nije. Moramo kao javne ličnosti da promovišemo lepu istinu. Potoji istina koja je ledena, ali može da bude lepa je oslobađajuća. Šta ćemo reči deci, to je najvažnije - naveo je Milošević.

Iako smo svesni da je internet spoj pozitivnih i negativnih stvari, Andrija je otkrio i da li će svom nasledniku uskratiti da koristi ovu platformu.

Printscreen YouTube/Kurir Tv
Andrija Milošević

 

- Ne znam, mislim da to niko ne može da odgovori. Možete reći: „Vidi kako je grozno što je sve dostupno deci“, s druge strane to nam olakšava mnogo toga u životu - rekao je Milošević i dodao:

- Stvari se menjaju, svet se menja, ne možete protiv toga, jedino da živite kao amiš, da odeš na selo, i to je legitimno, da se oslobodiš svih tekovina 21. veka i živoš tradicionalan način život, a ko je spreman  na to, to su retki ljudi. Mislim da će me voditi srce i tako ću ići.

Bonus video: 

24sedam

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Uskoro opširnije na 24sedam.rs

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti