Ja sam kao Dženifer Lopez! Marina Visković sebe uporedila sa svetskom zvezdom, voditeljev komentar je hit

22.05.2022

14:26

1

Pevačica je objasnila da ona preferira prirodna izdanja i da se ne ustručava da objavljuje fotografije bez šminke, baš kao i Džej Lo

Ja sam kao Dženifer Lopez! Marina Visković sebe uporedila sa svetskom zvezdom, voditeljev komentar je hit
grand_specijal_13052022_0073 - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Iako javni posao zahteva šminku i eleganciju, Marina Visković kaže da joj više prijaju prirodna izdanja. Za razliku od njenih koleginica koje na društvenim mrežama objavljuju fotografije na kojima su tip-top skockane, ona preferira zdrav život. 

Govoreći o svom načinu života, u jednom trenutku je sebe čak uporedila i sa svetskom zvezdom Dženifer Lopez, čime je nasmejala sve oko sebe.

ATAImages/ Antonio Ahel
Marina Visković

 

 - Ne ponašam se kao javna ličnost, na Instagramu volim da propagiram zdrav život, opuštena sam i ne mogu stvarno da se montiram za moj stori, zato što je to moj realan dan i to delim sa svojom publikom i mislim da to ljudi vole kad je neko prirodan i opušten - rekla je Marina u emisiji Zvezde Granda - Specijal i dodala:

Antonio Ahel/ATAImages
Marina Visković

 

- Nemam ništa protiv, ja se divim ženama koje mogu da idu na štiklama ceo dan i u haljinama i da se sređuju, ja ne... Ja više ni farmerke ne nosim - priznaje ona. 

- Ako pogledamo holivud i holivudske zvezde, onda je to to, to je ta kežual varijanta, na primer Džej Lo koja je ljudima napravila jasnu sliku kakva je u javnosti, a kakva je privatno - kazao je voditelj Siniša Medić, a pevačica je odmah zaključila: 

- Ja sam ti kao Džej Lo - kazala je ona.

Dženifer Lopez, Profimedia
Dženifer Lopez

 

- Ja gledam malo pre ko ulazi u emisiju da li je Džej Lo ili Marina Visković - kazao je Voja Nedeljković u svom maniru i nasmejao sve u studiju.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike