Marina Visković priznala da je posećivala psihologa nakon raskida: Dugo mi je trebalo da se oporavim

28.03.2022

12:46

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica je i sama student psihologije i veruje da će pored stalnih angažovanja u poslu uspeti da ovaj fakultet i završi

Marina Visković priznala da je posećivala psihologa nakon raskida: Dugo mi je trebalo da se oporavim
Marina Visković - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Marina Visković još uvek je na studijama, i to psihologije, međutim priznaje da je i sama posećivala psihologa. U jednom od najtežih perioda života, kada je raskinula dugogodišnju vezu, pevačici je bila potrebna pomoć stručnih lica, i to ne krije.

- Jako dugo sam išla kod psihologa. Nažalost, raskid ili razvod su vrlo teške stvari, treba vremena da se to prebrodi. Meni je trebalo dugo da se oporavim jer je veza bila duga. Svako to pregura na svoj način, ali sada sam dobro - kaže pevačica i potom se osvrće na studije, za koje obećava da će ih završiti.

ATAImages/ Antonio Ahel
Marina Visković

- Kad-tad ću završiti fakultet. Meni je priprema za faks bila, pored svih obaveza koje imam, neka vrsta relaksacije - kaže Marina koja inače u poslednje vreme aktivno deli ljubavne savete na svom Instagram profilu.

- Oni koji mene ne poznaju, često pomisle da sam dosadna i prazna, a moji najbliži prijatelji znaju koliko sam zabavna. Zato sam odlučila da me i publika bolje upozna, pa sam poželela da ih oraspoložim i da im na šaljiv način podelim po koji savet. Ko zna, možda će neki i da im pomogne.

ATAImages/ Antonio Ahel
Marina Visković

Kako je već dugo sama, pevačica za kraj otkirva i kakav muškarac bi mogao da osvoji njeno srce.

- Ja sam devojka koja voli da uživa, meni bi sada odgovarao neko ko bi zajedno sa mnom uživao u životu, neko ko je pozitivan, ko ima blagu narav kao ja. Ako negde tako savršen postoji, a bitno da sam ga ja u glavi već nacrtala (smeh), neka se javi - završava Marina za Alo kroz osmeh.


Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike